Évről évre támogatjuk a Nemzetközi Tanirodai Versenyt

A bejegyzés érvényessége lejárt!

A Győri SZC Deák Ferenc Közgazdasági Technikum által szervezett Nemzetközi Tanirodai Verseny zsűrijében kamaránkat Molnár Albert, kamarai alelnök képviselte.

Kamaránk Szolgáltatási Tagozata hosszú évek óta támogatja a Győri SZC Deák Ferenc Közgazdasági Technikum által szervezett Nemzetközi Tanirodai Versenyt, A színvonalas tanirodai versenyen a 4 főből álló csapatok próbavállalkozásokat álmodnak meg és keltenek életre. A vállalkozások tevékenységét és működését egy-egy kiállítási standon kell bemutatniuk a versenyzőknek a neves képviselőkből álló zsűri számára, az érdeklődők számára pedig értékesíteniük kell a vállalkozásban előállított ternéket, vagy szolgáltatást.

A 2021. december 16-án lezajlott versenyen 23 próbacég mérte össze tudását személyes jelenléttel, 5 nemzetközi csapat pedig online formában.
A zsűri a stand összképe, a szakmai munka színvonala, az alkalmazott marketingeszközök sokfélesége és az elkészített katalógus színvonala alapján ítélte oda a díjakat.
A zsűri értékelte a legjobb külföldi eladó csapatot, a legjobb standot, a legjobb katalógust, a legjobb külföldi kiállítót, de odaítélte a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és az Edutax Kft. különdíját is.

A kamara Szolgáltatási Tagozatának díját a BIO CLEAN Kft. nyerte, mely próbavállalkozás természetes alapanyagokból készített szépségápolási termékek gyártásával és szépségápolási szolgáltatással foglalkozik. A vállalkozás tevékenységében előforduló minden alapanyag és csomagolóanyag természetes alapanyagokból készül.

Gratulálunk a nyerteseknek!

 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png