Exkluzív PhD-képzés a Széchenyi István Egyetemen

A SZE PhD-képzése a nem akadémiai szektorban dolgozóknak különösen jó lehetőség tudományos fokozat szerzésére. Vegyen részt Ön is a doktori programban!

Tudományos presztízst, illetve a képzés időtartama alatt havonta 400 ezer forintot kaphatnak azok a doktoranduszhallgatók, akik részt vesznek a piacorientált kutatói utánpótlást is támogató Kooperatív Doktori Programban, amely elősegíti a vállalati együttműködésben folytatott doktori tanulmányokat. A pályázat beadási határideje: augusztus 31.

Újabb innovatív együttműködésre nyílik lehetőség a győri Széchenyi István Egyetem (SZE) és a vállalatok között az Innovációs és Technológiai Minisztérium által ismét meghirdetett Kooperatív Doktori Program, illetve pályázat keretében. A programban részt vevő doktoranduszhallgatók vállalati együttműködés során dolgozzák fel témájukat, a Széchenyi István Egyetem doktori iskolái által biztosított intézményes keretek között. A résztvevők a képzés ideje alatt egységesen havonta nettó 400 ezer forintos ösztöndíjban részesülnek.

A PhD-képzés célja, hogy a kutatás-fejlesztés-innováció területén tovább bővítse azon munkavállalók létszámát – elsődlegesen a matematikai, természettudományi, műszaki és informatikai területeken –, akik szakmai ismereteiket a legfrissebb tudományos kutatási eredményekkel kívánják gyarapítani, és elkötelezettek tudásuk társadalmi-gazdasági hasznosításában. A gyakorlatorientált képzés biztosítja az akadémiai és a vállalati szférák közötti könnyebb átjárhatóságot, azaz a nem akadémiai szektorban dolgozók számára is lehetőséget jelent a tudományos fokozat megszerzésére.

A Széchenyi István Egyetem az ügyintézés és a képzés teljesítésének megkönnyítésére doktori-instruktori szolgáltatást is biztosít a programban résztvevőknek, amely támogatja a fokozatszerzés folyamatát és leveszi az adminisztratív terheket a PhD-hallgatók válláról. Amennyiben érdeklődik a pályázat iránt, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az egyetem kollégáival a kdp##kukac##sze.hu e-mail-címen.

A képzésről, a jelentkezésről és a pályázatról bővebb információk itt olvashatók.

 

Forrás: Czeiner-Szücs Anita, Széchenyi István Egyetem

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök