Fenntartható hulladékgazdálkodás workshop

Az Audi Hungária és a Büchl Hungária szakembereitől tanulhatnak a fenntartható anyaggazdálkodásról és hulladékkezelésről a workshop résztvevői.

trucking-industry-delivers-heavy-cargo-working-outdoors-with-construction-machinery-generated-by-ai.jpg

Időpont: 2024. június 25-26. (kedd-szerda)
Helyszín: Győr (konkrét vállalati helyszín egyeztetés alatt)

Egy egyedülálló vállalati együttműködés keretében Fenntartható hulladékgazdálkodás címmel kétnapos szakmai programot szervez Győrben a Német-Magyar Tudásközpont Kft.

A kétnapos workshop első napján, amely az AUDI Hungáriai Zrt. területén egy gyárlátogatással indul, az ESG társadalmi és környezeti kritériumainak teljesítését is segítő körforgásos gazdasági modell bevezetéséről, előnyeiről és alkalmazási kritériumairól tart előadást egy fenntarthatósági szakértő.
A körforgásos vállalati működés egyik lába a fenntartható anyaggazdálkodás is. A workshop második napján ezt a területet kiemelve nyernek bepillantást a résztvevők az ország egyik legnagyobb vállalata, az AUDI Hungaria Zrt. hulladékkezelési gyakorlatába egy specifikus gyárbejárás keretében. A gyárbejáráson a hulladékkezelést végző, szintén győri vállalat, a BÜCHL Hungária Kft. szakemberei vezetik végig a résztvevőket az egyes állomásokon.

A workshopról bővebb információ ebben a tájékoztatóban olvasható. »»»

A programon való részvétel regisztrációhoz kötött. Link a jelentkezéshez ITT »»»

 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png