Február 15-től pályázhat az építőipari ágazat technológiai korszerűsítésre

Folytatódik az építőipari ágazat technológiai korszerűsítésére irányuló támogatási program. Február 15-én 8 órától lehet pályázni.

A kormány célkitűzése az építőipar fenntartható, modern technológián alapuló fejlődésének támogatása, annak érdekében, hogy az ágazat eleget tudjon tenni a növekvő megrendelői igényeknek.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium és jogelődje, a Nemzetgazdasági Minisztérium a 2018. és 2019. években „Az építőipari ágazat technológiai korszerűsítésére, hatékonyságának növelésére irányuló” támogatási programokat hirdetett meg összesen négy alkalommal. A 2018/1.; 2018/2.; 2019/1. és  2019/2 támogatási program keretében támogatási kérelmet benyújtott vállalkozások a 2021/1. program keretében is nyújthatnak be támogatási kérelmet a támogatáshalmozás szabályainak figyelembevételével.

A támogatásra 2021. február 15. 8 órától a rendelkezésre álló forrásösszegének másfélszeresét meghaladó támogatási igény beérkezéséig, de legkésőbb 2021. március 5. napjáig lehetséges benyújtani a támogatási kérelmeket a https://sso.fair.gov.hu/eif (a továbbiakban: EPTK) elektronikus pályázatkezelési felületen keresztül, regisztrációt követően. A benyújtáshoz szükséges nyilatkozat-minták a hír végén találhatóak és tölthetők le.

A programban magyarországi székhellyel, telephellyel vagy fiókteleppel rendelkező, miko-, kis- és középvállalkozások nyújthatnak be támogatási kérelmet a tájékoztatóban részletezett kritériumok alapján.

Bővebb információt ITT olvashat.

 

(forrás: www.emi.hu)

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök