FoodTechShow

A bejegyzés érvényessége lejárt!

Az élelmiszeripari fókuszú gép-és technológiai kiállítás segíti a vállalkozásokat a 2024-ben nyíló pályázatokra való felkészülésben is. 

foodtechshow2.jpg

Időpont: 2024. április 9-10. (kedd-szerda)
Helyszín: Budapest, Millenáris B épület (1024 Budapest, Kis Rókus u. 16-20.) 

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara – hazai és nemzetközi gépgyártók és -forgalmazók, illetve együttműködő szakmai szervezetek bevonásával – 2024. április 9-10-én gép- és technológiai kiállítást szervez élelmiszeripari fókusszal, tagjai és az élelmiszer-előállítási láncba befektetőként jelentkező, más ágazatokban tevékenykedő vállalkozások részére.
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara célja, hogy szakmailag támogassa a 2024-ben megnyíló pályázatokon való sikeres támogatás-igénylés és projekt-megvalósítás előkészítését, hogy a hazai és uniós források felhasználásával nemzetközileg is versenyképes és fenntartható beruházások valósulhassanak meg.
A kiállításon az élelmiszeripari fejlesztéseket tervező vállalkozások megismerhetik a legkorszerűbb technológiákat, gépeket és berendezéseket, valamint az építészeti és épületgépészeti, illetve termelésirányítási megoldásokat. Emellett szakmai előadások, kerekasztal-beszélgetések, műhelyviták is várják majd az érdeklődőket, amelyeken az élelmiszeripar szerepéről, jelenlegi helyzetéről és jövőbeli kilátásairól, a termékek bel-és külpiacra jutási lehetőségeiről is szó esik. A kiállításon kiemelt figyelmet kapnak az Ipar 4.0-ás megoldások, a digitalizáció és az automatizáció, valamint a robottechnika – mint a versenyképesség mozgatórugói.

A kiállításról részletesebben a https://www.foodtechshow.info/ honlapon kaphat tájékoztatást.
A rendezvényen való részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött.
A látogatói regisztráció az alábbi linken érhető el:
https://www.eventbrite.com/e/foodtechshow-tickets-828270558537

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png