Gazdaság, növekvő kihívások, létező megoldások a Kisalföldi Gazdaságban!

A Kisalföldi Gazdaság 2022. őszi számában kiemelt szerepet kapnak a sikeres női vállalkozók. Jelenjen meg a magazinban – legyen sikeresebb és ismertebb!

A világpolitikai, energia- és pénzügyi környezet 2022 őszére nem igazán kedvez a gazdasági növekedésnek. Ám egyértelműen érezhető, hogy az elkötelezett, a céltudatos vállalkozások képesek a nehéz körülmények között is növekedni, felkészülni arra a konjunktúrára, amely minden válságos időszakot követ. Ebben az időszakban is szeretnénk jó példákat bemutatni olvasóinknak. A Kisalföld Gazdaság következő – 2022 őszi – száma, ha nem is tud teljes képet adni arról, hogy a sikeres nők és férfiak mit tesznek hozzá a régió gazdaságához, de igyekszik olyan körképet készíteni, amely izgalmas, érdekes és hasznos lehet az összes kamarai tag, az összes gazdasági szervezet számára. Mindezt annak tükrében, hogy nem feledkezünk meg arról, hogy az elmúlt évek legkomolyabb kihívásaival néznek szembe a munkaadók és a munkavállalók is.
Kiemelten foglalkozunk azzal, hogy a válságos időszakokban a női vállalkozók milyen plusz energiákat tudnak megmozgatni, hogyan inspirálnak, haladnak előre segítve azt, hogy sikereket érjen el a vállalkozásuk. A KG 2022 ŐSZ magazinban bepillantást engedünk multi cégek személyügyi politikájába, tevékenységébe. Szándékaink szerint nem csak a gazdaság, vagy a gazdaság irányításának, a gazdasághoz kapcsolódó oktatásnak a szereplői, de az új köztársasági elnök is ad interjút a Kisalföldi Gazdaságnak! Kiemelt terület a magazinban a Főnix konferencia, amely a V4-ek országaiban a pandémia utáni gazdasági élénkítő programokban a nők szerepére fókuszál.
A Kisalföld Gazdaság olvasmányos, informatív, tartalmas magazin lesz, amelynek középpontjában a jó példák, a jó megoldások és a vállalkozásokat segítő kamarai események, programok kapnak helyet.

A KG 2022 őszi számban elhelyezett hirdetése gyorsan és hatékonyan talál célba.
Válassza a kedvezményes lehetőséget, amely minden önkéntes kamarai tag számára jelentős hirdetési kedvezményt nyújt!

 

A Kisalföldi Gazdaság magazin aktuális ajánlata ITT tölthető le!

Hirdetéssel kapcsolatban keresse médiatanácsadónkat, Takács Adélt, az alábbi elérhetőségeken:
+3630/600-9530
takacsadelkamara##kukac##gmail.com 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök