Gazdaságfejlesztés és innováció - Vendégünk volt dr. György László

A KKV munkacsoport november 8-i eseményének vendége volt dr. György László, a Gazdaságfejlesztési Minisztérium kormánybiztosa. 

Az esemény keretében megismerhettük dr. György László kormánybiztos KKV-innovációs törekvéseivel és a térség gazdaságfejlesztési lehetőségeivel összefüggő gondolatait, a lehetséges kutatás-fejlesztési és innovációs kitörési pontokat, valamint a magyar gazdaság, illetve a térség innovációs potenciáljában rejlő hosszútávú lehetőségeket.

Dr. György László prezentációja elérhető ITT!

A KKV munkacsoport egyre jelentősebb szerepet képvisel a kamarai ökoszisztémában, ezért tagjaink közül néhányan lehetőséget kaptak aarra, hogy első kézből megismerhessék az ipari és technológiai kitörési pontokkal kapcsolatos kormányzati gondolkodást a november 20-án Budapesten megrendezésre kerülő MBH Makronóm Makroverzum konferencián, melyről a KKV munkacsoportban is beszámolunk.

A KKV munkacsoport novemberi eseményéről híradást olvashattunk:

- a Kisalföld című napilap november 9-i számában

- a www.kisalfold.hu oldalon: CIKKKÉPGALÉRIA

- valamint az MKIK sajtószemléjében.

A gazdasági szereplők egyre gyakoribb találkozási pontjává vált a győri kamara, ahol a szakmai információké, a haza és nemzetközi üzleti kapcsolatoké, valamint a kormányzat felé is becsatornázható stratégiai irányoké a főszerep. 

Tekintse meg képgalériánkat a november 8-i eseményről és tartozzon Ön is a kamara önkéntes tagokból álló közösségéhez, ismerje meg a KKV munkacsoport működését és irányait.

Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png