Gazdaságfejlesztés 2021

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara tíz munkacsoport megalakításával támogatja a megye gazdaságfejlesztését.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és  Iparkamara győri, mosonmagyaróvári és rábaközi térségben januárban munkacsoportok alakultak. A különböző területekhez olyan ismert és elismert vállalkozók és közéleti személyiségek csatlakoztak, akik ötleteikkel, tapasztalataikkal egy gazdasági akciótervet dolgoznak ki. A gazdaságfejlesztési munkacsoportok célja, hogy a megyében működő vállalkozások segítségével új gazdasági lehetőségeket tárjon fel, egyben meghatározza a gazdasági ágazatok lehetőségeit, stratégiáját.

Munkacsoportok témái:

  1. Termék-előállítás
  2. Termék-értékesítés
  3. Szolgáltatás
  4. Oktatás / HR
  5. K+F+I
  6. Infrastrukturális és épített környezet
  7. Szellemiség
  8. Digitalizáció
  9. Zöld gazdaság
  10. Társadalmi együttműködés


A munkacsoportok témavezetőivel készítettünk egy kisfilmet, melyet az alábbi linkre kattintva tekinthetnek meg! https://bit.ly/3AnWdms

Az elképzelések szerint június közepére már konkrét gazdaságfejlesztési akciótervek is készülhetnek.

A munkacsoportok összetételéről ITT tájékozódhat.

Egy asztalhoz ültek a győri munkacsoportok vezetői és összegezték ez eddigi eredményeket. Tekintsék meg a Győr+ erről szóló riportját!

A Győr+ hetilapban is beszámolt a 2021. május 3-ai ülésről. ITT olvashatják a cikket. 

Az "Infrastrukturális és épített környezet munkacsoport" a győri polgármesterrel és az önkormányzat építészeivel egyeztetett 2021. május 18-án. Az erről szóló beszámolót ITT olvashatják.  

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök