Hatékonyságmérésről a New Generation Klubban

A New Generation Klub szeptemberi rendezvénye keretében áttekintjük a hatékonyságnövelés eszközeit és azokat a mérési módszereket, melyek segítségünkre lehetnek a vállalkozásaink hatékony működtetésében. Találkozzunk szeptember 23-án a kamarában! JELENTKEZÉS ITT!

Időpont: 2020. szeptember 23. (szerda) 17:00-18:30

Helyszín: Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara székház

Hatékonyságról szervezett rendezvénysorozatunk első állomásán a hatékonyságnövelés érdekében alkalmazható mérési módszereket vizsgáljuk meg a mikro-, kis és középvállalkozásoknál, áttekintjük a költséghatékonyság eszközeit, valamint vállalkozói gyakorlatból szerzett tapasztalatokat osztunk meg érdeklődőinkkel.

Programterv:

  • Köszöntő – Sarkadi-Nagy Balázs
  • Korábbi klubrendezvényeken feldolgozott témák felfrissítése, mivel foglalkoztunk az elmúlt fél évben – Fenyő Edina
  • A feldolgozott témák alapján bevezetett vállalkozói megoldások – Kovács Zoltán
  • Hatékonysággal kapcsolatos vállalkozói tapasztalatok, ötletek, javaslatok megosztása – résztvevők
  • Hatékonyságmérés lehetőségei, eszközei, eredményei – Cégmenedzser Szoftver Kft.
  • Kapcsolatépítés, networking

Klubrendezvényünkön hatékonyságnövelési, cégfejlesztési módszerekkel foglalkozunk és keressük a jövőbe mutató megoldásokat.

Közösségünkbe várjuk azokat a vállalkozásvezetőket, akik szeretnének egy innovatív csapat tagjaként új hatékonyságmérési eszközöket és modelleket megismerni, fejlődni és kapcsolatokat építeni. 

A New Generation Klub rendezvényei olyan aktív párbeszéden alapuló interaktív rendezvények, ahol rövid témafelvetést követően a résztvevők bevonásával vitatunk meg 1-1 jelentős témát és érünk el konkrét eredményeket. A programon a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezését az online jelentkezési lapon 2020. szeptember 23. (szerda) 12:00 óráig várjuk.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök