Hazai projektek

Az ország legrangosabb HR-elismerése – HRBest 2022

Legyen Ön 2022 egyik HRBEST-je! A cél: kiemelni és megmutatni azokat a HR-megoldásokat, amelyek sikeresebbé teszik a cégeket, emberibbé a munka világát. 

Tovább

Pályázati lehetőség a ZalaZONE Járműipari Tesztpályán

A ZalaZONE pályázata keretében kedvezményes keretek között van lehetősége a vállalkozásoknak a járműipari tesztpálya szolgáltatásait igénybe venni.

Tovább

Feldolgozóipari KKV Energiaköltség és Beruházás Támogatási Program

Már elérhetőek a Feldolgozóipari KKV Energiaköltség és Beruházás Támogatási Program 2022 című pályázat dokumentumai, regisztrálni október 20-tól lehet. 

Tovább

Új, fenntarthatósági Mentorprogram

A Vállalkozz Fenntarthatóan! program jó lehetőség a mikro-, kis- és közepes vállalkozások számára a környezettudatos vállalati működés megismerésére. 

Tovább

Támogatás 5000 fő alatti települések mikro vállalatai részére

Február 24-től beadható a GINOP Plusz 1.2.2-22, Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási Program pályázat, eszközfejlesztés 70%-os támogatással.

Tovább
MVP

Vállalkozz digitálisan!

A Vállalkozz digitálisan! program célja a kis- és közepes vállalkozások informatikai képességeinek fejlesztése, ezáltal versenyképességük javítása.

MVP

Tovább

Információk

Hasznos linkek

Hasznos linkek

Az Első Győri Zöld Expo az energiahatékonyság fontosságára és szemléletváltásra irányítja a figyelmünket. Az alábbi hasznos linkekkel szeretnénk további tájékoztatást nyújtani energiahatékonyság témában.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök