Hirdetmény kamaránk küldöttválasztó szavazásairól

A köztestületeknek 4 évente küldött- és tisztújító választásokat kell tartaniuk. A küldöttjelölés határideje 2024. március 28. Éljen Ön is jelölő-és választójogával!

szavazas_urna.jpg

A kamarai törvény értelmében a köztestületeknek 4 évente küldött- és tisztújító választásokat kell tartaniuk.

A küldöttválasztó tagozati szavazásokra térségenként eltérő időpontokban 12 és 19 óra között van lehetőség, meyek keretében a választó regisztrációját követően a választás urnás szavazással történik.

A nem önkéntes kamarai tagok a fő tevékenységüknek megfelelő tagozatban és a székhelyük szerinti térségben adhatják le a szavazatukat.

Az önkéntes kamarai tagok az általuk képviselt tagozatban és térségben adhatják le szavazataikat.

 • Győrben a Győri, Téti és Pannonhalmi térségek vállalkozásai, illetve a megyén kívüli székhellyel rendelkező önkéntes kamarai tagok adhatják le szavazatukat.
  Időpont és helyszín: 2024. április 16. (12:00–19:00) GYMSM KIK Székház, 9021 Győr, Szent István út 10/A, Baross Terem
 • Kapuváron a Fertő-rábaközi térség vállalkozói adhatják le szavazatukat.
  Időpont és helyszín: 2024. április 17.
   (12:00–19:00) Rábaközi Művelődési Központ, 9330 Kapuvár, Győri út 2.
 • Mosonmagyaróváron a Mosonmagyaróvári térség vállalkozói adhatják le szavazatukat.
  Időpont és helyszín: 2024. április 18.
   (12:00–19:00) Flesch központ, 9200 Mosonmagyaróvár, Erkel Ferenc u. 14.

A kamara képviseli a vármegyei vállalkozások érdekeit, segíti, fejleszti és szolgálja a gazdaságot. A kamara tagozatainak és térségeinek képviselőit a vállalkozások választják. Érdemes élni a választási és szavazati joggal, hogy olyan küldöttek kerüljenek megválasztásra, akik a vállalkozások gazdasági érdekeinek megfelelő projekteket kezdeményeznek és a gazdasági szereplőknek hatékony segítséget, megfelelő értékajánlatot jelentő kamarai szolgáltatásokat javasolnak.

A kamarai választás lehetőség arra, hogy Ön is beleszóljon, kik legyenek azok a tisztségviselők, akik döntenek a kamara következő négy évének tevékenységéről, a gazdaság szervezésének és fejlesztésének irányáról. 

A kamara küldöttei csak olyan tagvállalkozások képviselői lehetnek, akik legalább 1 éve tagjai a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamarának. A megválasztott küldöttek a kamarai munkájuk ellenértékeként juttatásra nem jogosultak.

Szavazzon és vegyen részt a 2024. évi kamarai választásokon!

További információ kérhető a +36 20 323-4139 kamarai telefonszámon, vagy részletes útmutató található a „Választások 2024” menüpontban elérhető választási szabályzatban. Választással kapcsolatos kérdéseit a valasztas@gymsmkik.hu e-mail címen várjuk!

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png