Együtt a sikeres újraindulásért! Folytatódik a KKV klub!

A bejegyzés érvényessége lejárt!

A KKV Klub márciusi programján a gazdaság és a KKV-szektor újraindulásának lehetőségeit és a pandémiát követő időszak várható prognózisait mutatjuk be.

Időpont: 2021. március 9. (kedd) 14:00–15:00
Helyszín: Online – GoToMeeting platform https://global.gotomeeting.com/join/614497333

 

Tematika:

  • Tervezés és felkészülés az újraindulásra, kereslet-kínálat változása. Milyen hatással van a gazdaság elindítása a vállalatokra? Pandémiás időszakban történt gazdasági változások és a pandémia utáni időszakra prognosztizálható gazdasági előrejelzések a gazdasági elemző szemszögéből (Tóth Péter statisztikai tanácsadó, Központi Statisztikai Hivatal Ágazati statisztikai főosztály).
  • Tapasztalatok sikeres, jól működő, illetve leállni kényszerült vállalkozásoktól, információk a vállalkozások szemszögéből (Vivaker Bt. – Villányiné Varga Andrea, Komédiás Étterem Kft. – Vargáné Salakta Nárcisz, Agrotax Kft. – Sáhó László).
  • Tapasztalatcsere

Interaktív fórumunkra azokat a nyitott vállalkozásvezetőket várjuk, akik a gazdasági elemző szemszögéből és hiteles vállalkozásvezetők tapasztalatai alapján szeretnének átfogó képet kapni a GAZDASÁG ÚJRAINDÍTÁSÁNAK LEHETŐSÉGEIRŐL.

A KKV klub számára kiemelten fontos, hogy érdeklődői számára szakmai fejlődést, kapcsolatokat és konkrét lehetőséget jelentsenek azok a szakmai programok és események, amelyek a járványügyi helyzetben az online térben, a korlátozások feloldását követően pedig a kamara székházában várják a vállalkozásvezetőket a kamara üzleti közösségébe.

A programon a részvétel térítésmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött.
Jelentkezését az online jelentkezési lapon 2021. március 9. (kedd) 12 óráig várjuk.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png