Előadás a július 1-től életbe lépő adóváltozásokról

A bejegyzés érvényessége lejárt!

Online előadást szervezünk a 2021. július 1-től életbe lépő adóváltozásokról, a kis összegű küldemények ÁFA-mentességéről és az e-kereskedelem szabályairól. 

Időpont: 2021. június 28. (hétfő) 14:00
Helyszín: Online – -GoToMeeting platform
              https://global.gotomeeting.com/join/912590405

Jelentkezés ITT!

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Szolgáltatási Tagozata és a Magyar Adótanácsadók és Könyvviteli Szolgáltatók Országos Egyesülete együttműködésében szervezett „Szakmai műhelymunka könyvelőknek” című programsorozat folytatódik a kamarában.
A szakmai műhelymunkát könyvelőknek, adótanácsadóknak és olyan szakembereknek ajánljuk, akik számára fontosak a szakértő előadók tolmácsolásában nyújtott hiteles, szakmai információk, a jogszabályi környezet és a törvényváltozások megismerése. Programsorozatunk előadásai havonta, jelenleg még online formában kerülnek megrendezésre, melynek keretében az előadást követően felteheti kérdéseit az előadónak.

Előadás témája:

• Kis összegű küldemények ÁFA-mentessége, adóváltozások 2021. július 1-től

• E-kereskedelemmel kapcsolatos főbb szabályok és változások

Előadó: Dr. Lázár József vezető, NAV Nyugat-dunántúli Tájékoztatási Főosztály

 

Szeretettel várjuk a megyei vállalkozások képviselőit és szakembereit a kamara által szervezett, minden ismert részletre kiterjedő szakmai fórumra!

Részvételi díj az együttműködő szervezetek önkéntes tagjainak, valamint egyéb szervezetek képviselőinek, regisztrált vállalkozásoknak NINCS! 
A szakmai műhelymunkán a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.
Jelentkezését az online jelentkezési lapon 2021. június 28. (hétfő) 10 óráig várjuk.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png