Elsősegélynyújtó tanfolyam a kamarában

A bejegyzés érvényessége lejárt!

A március 5-i TANFOLYAM BETELT, de kérjük figyelje honlapunkat, mert további tanfolyamok indítását tervezzük! Az elsősegélynyújtó tanfolyamot olyan tudatos cégvezetők részére ajánljuk, akik számára fontos, hogy munkatársaik stabil segélynyújtási ismeretekkel rendelkezzenek.

elsősegélynyújtó tanfolyam

A munkahelyi alapszintű 6 órás, vizsgával záruló tanfolyam sikeres teljesítése esetén a résztvevők névre szóló tanúsítványt kapnak. A tanúsítvány a rendeletben (3/2002 (II.8.) Sz-Cs-M-EüM együttes rendelet 20. §-a) meghatározott 2 évig érvényes.

Az 1993. évi XCIII. törvény 46. §-a értelmében a munkahelyen – jellegének, elhelyezkedésének, a veszélyforrásoknak, a munkavállalók létszámának, a munkavégzésből és a munkakörnyezetből származó hatások és egészségkárosító kóroki tényezők figyelembevételének, valamint a munka szervezésének megfelelően – biztosítani kell a munkahelyi elsősegélynyújtás tárgyi, személyi és szervezési feltételeit.


 

Időpont: 2020. március 5. (csütörtök) 9:00–15:00

Helyszín: Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara székház, 310-es terem

Előadó: Ihász Róbert, Országos Mentőszolgálat


 

A képzés keretében a résztvevők:

– megismerik a korszerű elsősegélynyújtás általános szabályait, alapfogalmait, módszereit és eszközeit,

– a félautomata defibrillátor használatát,

– az elméleti képzésen túl gyakorlati feladatokon keresztül sajátíthatják el a különböző elsősegélynyújtási technikákat (ambu baba),

– az esetleges későbbi munkahelyi balesetek során megfelelő felkészültséggel és hozzáértéssel képesek ellátni munkatársukat.

A képzés gyakorlatorientált, ezért a kiképzett elsősegélynyújtó munkavállaló magabiztosan fog segítséget nyújtani szükség esetén.

A tanfolyam részvételi díja önkéntes kamarai tagok részére: 7.000 Ft/fő

Regisztrált vállalkozásoknak: 10.000 Ft/fő

Jelentkezését az online jelentkezési lapon 2020. február 26. (szerda) 12:00 óráig várjuk.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png