Kamarai Szalon - Hogyan teremtsd a jövőd a jelenben?

A bejegyzés érvényessége lejárt!

Október 28-ai előadásunk témája: Ha mindig azt teszed amit szoktál, mindig az maradsz aki voltál - avagy hogyan teremtsd a jövőd a jelenben? Előadónk Bernád Apor.

Vendégünk Bernád Apor, aki személyiségfejlesztéssel és a hivatás megtalálásával, megvalósításával foglalkozik, a spiritualitás és az üzleti területek ötvözésével.

Bernád Apor a folyamatos fejlődés híve: " A sikernél fontosabb, hogy elégedettek legyünk az életünkkel- mindamellett, hogy ne érjük be annyival az életet amit ad. Ne azért, hogy tömjük az egónkat, hanem azért, hogy a rossz szokásainkon átlátva megkapjuk az élettől azt a bőséget, amit amúgy is megadna nekünk, de nem hisszük el, hogy jár nekünk. Felismerés, tanulás, gyakorlás, megvalósulás!"- ezt vallja.

"Gondolkoztál már azon, hogy miért van az, hogy megfogadsz magadnak valamit, majd 2 max 3 hét múlva azt veszed észre, hogy már abba is hagytad, vagy újra folytatod ugyan azt amit eddig is csináltál. Ha a nagy hármasból, csak azt nézzük meg, hogy a környezeted, hogyan tud visszahatni rád, azaz hogyan kondicionál téged, már abból sokminden leszűrehető, hogy ezt a tényt hogyan kezeled az életed alkotóelemeinél a mindennapjaidban.

Ha ugyanazokra a helyzetekre, ugye, ugyanazt a választ adod, tehát amire programoztad magad, és amire visszaprogramoz téged a környezeted, az pont az ami miatt nem megy az újévi fogadalmad teljesítése sem.

Gyere el és bontsuk ki együtt a nagy hármas hatását ami visszatart, majd nézzük meg, hogyan tudjuk megteremteni azt a jövőt ami ideális számunkra."

Helyszín: Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 9021 Győr, Szent István út 10/A, földszinti Baross Gábor előadóterem

Időpont: 2019.10.28. hétfő 17.00-19.00

Jelentkezési határidő: 2019.10.28. hétfő 12.00

» Online jelentkezési lap kitöltése

A részvétel önkéntes kamarai tagok számára díjmentes és az önkéntes kamarai tagok két főt díjmentesen hozhatnak magukkal a rendezvényre;

a regisztrált vállalkozások számára a részvétel díja 1000Ft + áfa/ fő.


Szeretettel várjuk érdeklődő Partnereinket az előadásra!

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png