Kreditpontos előadással folytatódik a "Szakmai műhelymunka könyvelőknek"

A bejegyzés érvényessége lejárt!

Folytatódik a "Szakmai műhelymunka könyvelőknek" – a számlákkal kapcsolatos adatszolgáltatás lesz a téma január 28-án.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Szolgáltatási Tagozata és a Magyar Adótanácsadók és Könyvviteli Szolgáltatók Országos Egyesülete együttműködésében folytatódik a Szakmai műhelymunka könyvelőknek című programsorozat a kamarában. Programsorozatunk előadásai a járványügyi helyzetre való tekintettel jelenleg az online térben kerülnek megrendezésre.

Időpont: 2021. január 28. (csütörtök) 10.00–12.30
Helyszín:  Online előadótér

Jelentkezés ITT!

Téma: Adatszolgáltatás a számlákról 2020. július 1. és 2021. január 1. napjától

A kreditpontos előadás az online számla adatszolgáltatás gyakorlati tapasztalatait példákon keresztül mutatja be. Az előadás keretében az online adatszolgáltatási kötelezettség kiterjesztését vizsgáljuk meg, mely két lépcsőben 2020. július 1-től a kimenő számlák - minden belföldi adóalany vevőre kiállított számla, a bejövő számlák – amely számlában áthárított áfa van, majd 2021. január 1-től minden számla vonatkozásában (nem adóalany esetében név és cím nélkül) bevezetésre került.

Előadó: Dr. Nagy Péter jogi referens, a NAV CSCSM Adó- és Vámigazgatóság munkatársa

Az online előadásra előzetes jelentkezés szükséges, ezt az alábbi helyen tehetik meg: Adatszolgáltatás a számlákról 2020. július 1. és 2021. január 1. napjától - Adótanácsadók Egyesülete (adokamara.hu)

Az online előadóterembe - online.adokamara.hu - való belépéshez, kérjük, kísérje figyelemmel e-mail fiókját, mert az Adókamara a belépéshez szükséges információkat elektronikus levélben küldi meg.

Az online előadóterembe való belépés (az elektronikus jelenlét igazolása a naplóban) január 28-án 09:00-órától kezdődik és 10:05 órakor lezárul.

Megszerezhető kreditek az online videót megtekintők számára:

• mérlegképes könyvelők számára az előadás adózás téma 3 pont

• adótanácsadók, adószakértők, okleveles adószakértők számára az előadás 3 pont

Az előadásról az elektronikus naplóban rögzített adatok feldolgozása után, azok részére, akik a PM előírásnak megfelelően sikeresen teljesítették a továbbképzést, a kreditigazolást e-mailben küldjük meg.

Ha felkeltettük érdeklődését, akkor a regisztrációs lapot kitöltve jelentkezhet a rendezvényre.

A jelentkezéseket január 27. szerda 10 óráig várjuk!

A részvételi díjat előre kell fizetni, előadás napját megelőző nap 10 óráig, az Adótanácsadók Egyesülete MagNet Bank 16200010-10102172 számú számlájára, melyről elektronikus számlát állítunk ki. Az adatok gyorsabb feldolgozása érdekében kérjük, az utalási bizonylatot az adokamara##kukac##adokamara.hu címre megküldeni szíveskedjen!

 

Szeretettel várjuk a megyei vállalkozások képviselőit és szakembereit a szakmai fórumra.

 

Részvételi díj az együttműködő szervezetek rendezett tagdíjjal rendelkező önkéntes tagjainak: térítésmentes (1 fő / vállalkozás)

Részvételi díj egyéb szervezetek képviselőinek, regisztrált vállalkozásoknak: 4.000,- Ft / fő

 

A szakmai műhelymunkát könyvelőknek, adótanácsadóknak és olyan szakembereknek ajánljuk, akik számára fontosak a szakértő előadók tolmácsolásában nyújtott hiteles, szakmai információk, a jogszabályi környezet és a törvényváltozások megismerése. 

Szeretettel várjuk a szakembereket a 2021. évi első elektronikus előadáson!

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png