Online előadás a 2021. évi szakképzési hozzájárulásról

A bejegyzés érvényessége lejárt!

A kreditpontos előadáson, május 14-én megismerhetik a szakképzési hozzájárulási adó 2021. évi változásait, a bevallás, a befizetési kötelezettség részleteit és további gyakorlati kérdéseket.

Az online előadásra előzetes jelentkezés szükséges – melyet május 13., 10 óráig lehet megtenni. Az előadáson való részvételt korlátozott létszámban 300 fő részére tudjuk biztosítani, és létszám beteltével a jelentkezés automatikusan lezárul.

Regisztrációs és jelentkezési lap új résztvevőknek: https://bit.ly/3hcfjF0

A rendezvény időpontja: 2021. május 14. 10:00 - 11:30
A rendezvény helyszíne: ONLINE közvetítés
Előadó: Matlné Kisari Erika Erzsébet, adószakértő a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Személyi Jövedelemadó és Járulékok Osztály munkatársa

Kreditpontok:

  • Mérlegképes könyvelők számára az előadás adózás téma 2 pont;
  • Adótanácsadók, adószakértők, okleveles adószakértők számára az előadás 2 pont;

Részvételi díj:

  • díjtalan az egyesületi tagdíjat megfizetett tagoknak és a kamara önkéntes tagjainak
  • bruttó 4.000 Ft/fő külsősöknek, valamint a tagdíjat meg nem fizetett tagoknak
  • A részvételi díjat előre kell megfizetni az előadás napját megelőző nap 10 óráig. Az adatok gyorsabb feldolgozása érdekében kérjük, az utalási bizonylatot az adokamara##kukac##adokamara.hu címre megküldeni.

Nem tag regisztráció a rendezvényre Itt.


A részvételi díjat előre kell megfizetni az Adótanácsadók Egyesülete MagNet Bank 16200010-10102172 számú számlájára, melyről utólag elektronikus számlát állítunk ki, és azt elektronikus úton küldjük meg.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és korábban még nem vett részt rendezvényünkön, akkor a regisztrációs jelentkezési lapot kitöltve jelentkezhet a rendezvényre.

Az online előadóterembe - online.adokamara.hu  - való belépéshez, kérjük kísérje figyelemmel e-mail címét a belépéshez szükséges információkat elektronikus levélben küldjük meg. [Az online videó közvetítés az előadásról kizárólag a meghirdetett napon és időtartama alatt elérhető szolgáltatás az egyesület saját online felületén.]

Az online előadóterembe való belépés (az elektronikus jelenlét igazolása a naplóban) május 14-én 9:00-órától kezdődik és 10:05 órakor lezárul.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png