Számviteli törvény változásai és az elhatárolások esetei

A bejegyzés érvényessége lejárt!

Az előadáson a számviteli törvény változásait ismerhetik meg érdeklődőink a 2020. évi CXVIII. tv. alapján, illetve az időbeli elhatárolások általános és specifikus eseteit.

Időpont: 2021. november 23. (kedd) 10:00–13:15 
Helyszín: Online – online.adokamara.hu

A kreditpontos előadás első részében a számviteli törvény 2020. november 27-től hatályos, és a 2021. január 1-jétől hatályos változásokat ismerteti Horváth Józsefné könyvvizsgáló. Az előadás második részében az időbeli elhatárolások általános és specifikus eseteit tekintjük át elméleti példákon keresztül.
Az online előadásra előzetes jelentkezés szükséges – melyet november 22-e 10 óráig lehet megtenni. Az előadáson való részvételt korlátozott létszámban, 300 fő részére tudjuk biztosítani, a létszám beteltével a jelentkezés automatikusan lezárul.
Az online előadóterembe való belépés (az elektronikus jelenlét igazolása a naplóban) november 23-án 9:00-kor kezdődik és 10:05-kor lezárul, későbbi csatlakozásra nincs lehetőség!

Kreditpontok:

  • Mérlegképes könyvelők számára az előadás számvitel téma  4 pont;
  • Adótanácsadók, adószakértők, okleveles adószakértők számára az előadás 3 pont
  • Felhívjuk a figyelmet, hogy aki az október 6-ai  előadást sikeresen megtekintette és kreditpontot szerzett, annak ismételt kreditpontot nem adhatunk!

Részvételi díj:

  • díjtalan a tagdíjat megfizetett tagoknak és a kamara önkéntes tagjainak
  • 4000.-Ft (bruttó) külsősöknek, valamint a tagdíjat meg nem fizetett tagoknak
  • A részvételi díjat előre kell megfizetni az előadás napját megelőző nap 10 óráig. Az adatok gyorsabb feldolgozása érdekében kérjük, az utalási bizonylatot az adokamara##kukac##adokamara.hu címre megküldeni.

Nem tag regisztráció a rendezvényre Itt.

A részvételi díjat az Adótanácsadók Egyesülete MagNet Bank 16200010-10102172 számú számlájára kell megfizetni, melyről utólag elektronikus számlát állítunk ki, és azt elektronikus úton küldjük meg.
Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és korábban még nem vett részt rendezvényünkön, akkor a regisztrációs jelentkezési lapot kitöltve jelentkezhet a rendezvényre.

Program
Előadó: Horváth Józsefné könyvvizsgáló, okleveles adószakértő
10:00–11:30 – Számviteli törvény változásai a 2020. november 26-án kihirdetett 2020. évi CXVIII. tv. alapján
11:30–11:45 – Szünet
11:45–13:15 – Az időbeli elhatárolások általános és specifikus esetei

Az online előadóterembe – online.adokamara.hu – való belépéshez, kérjük kísérje figyelemmel e-mail címét, a belépéshez szükséges információkat elektronikus levélben küldjük meg.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png