Virtuális KKÁVÉ – Szakértőkkel elemezzük a bevezetett gazdaságvédelmi intézkedéseket

A bejegyzés érvényessége lejárt!

A KKV Klub virtuális eseménysorozatának következő találkozójára április 9-én 14:00–15:00 óra között kerül sor.

A kamara érdekérvényesítési tevékenységén túlmenően kiemelt feladatának tekinti a megyei vállalkozói közösség hiteles tájékoztatását, szakértő információkkal történő ellátását és azon lehetőségek bemutatását, melyek a vállalkozói közösség összefogása által esélyt adhatnak a hosszútávú sikeres működéshez.

Fenti céljaink elérése érdekében útjára indítottuk a KKV Klub virtuális eseménysorozatát, melynek következő találkozójára április 9-én (csütörtökön) 14:00–15:00 óra között az alábbi tematika mentén kerül sor. Jelentkezés a programra ITT!

  1. A kormányzat március 18-a óta bevezetett gazdasági mentőintézkedéseinek bemutatása és a gazdaság újjáépülésére gyakorolt hatása
  2. Április 7-én bemutatott gazdaságélénkitő javaslatok áttekintése és a vállalatok rövidtávú működésére gyakorolt hatásai

Felkért szakértők:

– Szabó László, OTP Bank Nyrt.

– Kovács Tibor, MKB Bank Nyrt.

– PricewaterhouseCoopers Kft. (felkérés alatt)

A program keretében közösen áttekintjük, elemezzük, megvitatjuk, összegezzük a magyar gazdaság újjáépítését szolgáló intézkedéseket és azokat a kihívásokat, melyekkel a vállalkozásoknak a hosszútávú sikeres fennmaradás érdekében az elkövetkezendő hónapokban szembe kell nézniük.


A KKV klub heti rendszerességgel megvalósuló virtuális programjain válságkezeléssel összefüggő információkat nyújtunk, segítünk eligazodni az új jogszabályi környezetben, tippeket és hasznos tanácsokat adunk a vállalkozások újraindulásához a megváltozott gazdasági környezetben.

Összefogással, együttműködéseink erősitésével és egymás támogatásával van esély az újrakezdésre!

A részvételhez a GoToMeeting applikáció letöltése szükséges, mely az alábbi linkre történő kattintással egyszerűen elvégezhető.

Bekapcsolódás a programba: ide kattintva.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png