XVIII. Kézműipari Tagozati Halászlé Parti

A bejegyzés érvényessége lejárt!

A Kézműipari Tagozat nevében tisztelettel meghívom Önt és kísérőjét a XVIII. Kézműipari Tagozati Halászlé Partira.

Tagozatunk vezetősége úgy gondolja, hogy a szakmai rendezvények mellett olyan baráti összejövetelekre is szükség van, ahol jobban megismerhetjük egymást és kötetlenül, oldott légkörben beszélgethetünk. Hagyományteremtő céllal 2002-ben első ízben szerveztük meg a Halászlé Partit, amely minden évben sikert aratott vendégeink, tagságunk körében.

 

A rendezvénynek természetesen nem titkolt célja a Kézműipari tagozat taglétszámának növelése, így a rendezvényre szeretettel hívjuk azokat a barátokat is, akik még nem kamarai tagok, de a tagozat tagjait és munkáját megismerve azzá válhatnak.

 

A rendezvény időpontja: 2019. október 25. (péntek) 18:00

A rendezvény helyszíne: Kristály Étterem, Győr

 

A Kézműipari tagozat megvendégeli Önt és kedves partnerét egy tál halászlével, vagy gulyással pogácsa kíséretében. Az ezen felüli étel-, valamint italfogyasztás saját költségen történik. A vacsorához, valamint a kötetlen beszélgetéshez az aláfestő zenét a Kristály Zenekar szolgáltatja.

 

Kérjük, részvételi szándékát, valamint ételválasztását a regisztrációs lapon legkésőbb 2019. október 21-ig jelezni szíveskedjen a kezmuipar@gymskik.hu e-mail címen.

 

A korlátozott helyre való tekintettel a jelentkezéseket beérkezési sorrendben tudjuk elfogadni!

Üdvözlettel:

Prof. Dr. Lakatos István

a Kézműipari Tagozat elnöke

a GYMSM KIK alelnöke

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png