II. Győri klíma EXPO az MVM Energiájával

A bejegyzés érvényessége lejárt!

Idén 3 naposra bővült a Győri klíma EXPO, szeptember 30. – október 2.között rendezik meg a programot az Olimpiai Sportparkban. 

Időpont: 2022. szeptember 30. - 2022. október 2. (péntek-vasárnap)
Helyszín: Győr, Olimpiai Sportpark

A "II. Győri klíma EXPO az MVM energiájával" környezetvédelmi kiállításon a tavalyinál is hangsúlyosabb szerepet kap az energiahatékonyságot javító módszerek bemutatása és a fenntarthatóság.
Az első napon vállalatvezetők és településvezetők számára szerveznek szakmai napot, amelyre várjuk a vállalatok környezeti fenntarthatósággal, energetikával foglalkozó munkatársait is. A szakmai nap során jó gyakorlatok megosztására, tapasztalatcserére is lehetőség nyílik.

 

A szemléletformáló kiállítás idén is sok színes programot és érdekességet nyújt az odalátogatók számára. A pénteki szakmai programok után szombaton és vasárnap számos kísérő-rendezvénnyel, így például kerékpáros felvonulással, az első győri zöld futással, gördeszkás bemutatóval, kézműves foglalkozásokkal is várják az érdeklődőket.

Kiemelt témák:

  • Fenntarthatóság a gyakorlatban
  • Energia- és vízgazdálkodás
  • Zöldhulladék-kezelés, ágaprítás

A teljes program ITT elérhető.

Az előadások szervezésében együttműködő partnerként vesz részt a:

  • Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara,
  • Széchenyi István Egyetem,
  • Arrabona EGTC (a program elemek az SKHU/WETA/2201/4.1/010 azonosítószámú projekt keretében az Európai Unió támogatásával az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg).

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök