III. Győri Klíma EXPO

A bejegyzés érvényessége lejárt!

A 3. alkalommal megrendezett Győri Klíma Expo öko-kiállítással, környezetvédelemhez kapcsolódó szakmai előadásokkal, színes programokkak várja a látogatókat.

Időpont: 2023. október 5-7. (csütörtök-szombat)
Helyszín: Győr, Olimpiai Sportpark

2023-ban már harmadik alkalommal rendezik meg Győr legzöldebb eseményét, a Győri Klíma EXPO-t, mely október 5-7. között várja az érdeklődőket az Olimpia Sportparkban. A kiállításon a környezetvédelemhez kapcsolódó kiállítók vesznek részt. Továbbá, ugyanekkor rendezik meg az II. Győri Zöld Futást is, mely az esemény egyik legizgalmasabb részének ígérkezik. 

A programsorozat első napján, október 5-én szakmai napot tartanak a lakosság és a vállalatok részére. Az előadásokat a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara, a Széchenyi István Egyetem és az Arrabona EGTC együttműködésével szervezik.

A kamara által szervezett szakmai szekció témája az "Energiaközösségek", melynek programja az alábbiak szerint alakul.

2023. október 5. (csütörötök), 13:00-14:30 óra között

  • Villamos energetikai cégcsoportok, a bábolnai, pannonhalmi, büki energiaközösségek bemutatása
  • Magyar Energiaközösségek és Rugalmassági Szolgáltatók Szövetsége tevékenységének bemutatása
  • Kerekasztal-beszélgetés az energiaközösségek képviselőivel

Az energiaközösségekről szóló előadások szakmai moderátora és a szimpózium vezetője dr. Czipf Csongor, kamaránk önkéntes tagvállalkozása, az As a Service Kft. ügyvezetője lesz. A témáról és a programról a Győr Plusz televízió Konkrét című műsorában beszélt bővebben. A műsor visszanézhető a kamara YouTube csatornáján »»»

A három napos expón nagy szeretettel várják a vállalkozókat, diákokat, a téma iránt érdeklődőket. Lesz kerékpáros felvonulás, Triál show, kézműves foglalkozás, különböző állatvédelmi szervezetek bemutatója, és hazai termékek kóstolója. Október 7-én, a rendezvényhez kapcsolódóan több kísérő programot kínálnak a nagyközönségnek, hogy minél szélesebb körben megismerjék a kiállítást.

Az expóra kiállítók még jelentkezhetnek a kornyezetvedelem##kukac##gyor-ph.hu címen.
A futóverseny további részletei és nevezés: https://zoldgyor.hu/ii-gyori-zold-futas/

 

 

Forrás: Győr Plusz Média


Oldalunkat további információkkal folyamatosan frissítjük.


Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png