Információk a vállalati kitettségről a KKV Klubban

A bejegyzés érvényessége lejárt!

A kamara Szolgáltatási Tagozata által alapított KKV klub célja egy olyan vállalkozásfejlesztési közösség létrehozása, melynek elsődleges célja az értékteremtés, közös problémamegoldás és releváns szakmai információk átadása.

A KKV Klub májusi eseményén a kitettség kérdését jártuk körbe gyakorlatorientált, cégmérettől függetlenül működőképes megközelítés bemutatásával. Olyan eszköztárat mutattunk a résztvevőknek, amely segítségével beazonosíthatók és tervezhetően menedzselhetők a vállalkozás kitettségei és elérhető a vágyott üzleti stabilitás - még a mai turbulens körülmények között is.

A program során gazdálkodási, értékesítési és HR szakértők gyakorlati példákon és referenciákon keresztül mutatták be a KITETTSÉG ELEMZÉSÉNEK ÉS KEZELÉSÉNEK LEHETŐSÉGEIT, és egy rövid önértékelésre is hívtuk a cégvezetőket!

Az elmúlt évek globális eseményei drasztikusan szembesítették a vállalatvezetőket azzal, hogy a kitettségek a legváratlanabb helyeken lehetnek jelen - rejtett, ismeretlen kockázatokat jelentve.

A program keretében az Emberfejelsztés Kft. szakértőinek köszönhetően résztvevőink szakértő információkat kaphattak arról, hogy egy KKV vezetője honnan ismerheti fel a kitettséget és hogyan alkothat erre megfelelő stratégiát.

Szakértőink voltak:

  • Grebenár József, Emberfejlesztés Kft. alapító-tulajdonosa, vállalkozásfejlesztő
  • Grebenár Klaudia, KKV szervezetfejlesztési szakértő
  • Kovács Andrea, KKV szervezetfejlesztési szakértő
  • Sindler Beáta, Stratégiai és operatív marketing szakértő
  • Csepei Gábor, KKV gazdálkodási és kontrolling szakértő

 

Az előadáson elhangzott prezentáció erre a linkre kattintva érhető el.

A résztvevők által megjelenített vállalati kitettségekről szóló bemutató itt tekinthetó meg.


Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png