Innovációs és K+F források 2020. évben

A bejegyzés érvényessége lejárt!

2020-ban számos hazai forrású innovációs és K+F pályázat lesz elérhető mind a kis-és középvállalatok, mind a nagyvállalatok számára.

K+F 2020

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Ipari Tagozata és az MKB Consulting közös szervezésben tájékoztató rendezvényt szervez innovációs pályázati forrásokról.


Időpont: 2020. február 27. (csütörtök), 10 óra
Helyszín: Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara székháza (9021 Győr, Szent István út 10/A), Klauzál teremA pályázat lehetőséget teremt eszközök beszerzésére, bér- és alapanyag költségek elszámolására innovációs fejlesztésekhez kapcsolódóan, illetve az idei év végén már várhatón megjelennek a 2021-27-es ciklus első pályázatai is.
A workshop keretében az MKB Consulting szakértői megosztják a tapasztalataikat, hogy az elmúlt évek hasonló felhívásaira hogyan volt érdemes felkészülni? Miként tud egy vállalkozás sikeresen lebonyolítani egy innovációs és K+F projektet.

Fontos információ az előadóktól: legalább egy-két száz milliós árbevételű cégek tudnak érdemben ezeken a pályázatokon indulni.


A jelentkezéseket 2020. február 26-ig várjuk az online jelentkezési lapon. A rendezvényen való részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök