Itt a lehetőség, hogy ott legyen a Barcelona Smart City Expo World Congress programján!

A Barcelona Smart City Expo a legnagyobb és legbefolyásosabb globális rendezvénye a városi innováció területén!

image00173.png

Időpont: 2024. november 4-7. (hétfő-csütörtök)
Helyszín: Spanyolország, Barcelona

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Nemzetközi és Külgazdasági Kollégiumának közreműködésével a tavalyi évhez hasonlóan idén is üzleti delegációt szervez a Barcelona Smart City Expo szakmai vásárra, 2024. november 4-7. között. A támogatott részvétel területi kamarai önkéntes tagsághoz kötött! 

A 2011 óta megrendezett Barcelona Smart City Expo World Congress a legnagyobb és legbefolyásosabb globális rendezvénye a városi innováció területén, ahol évről-évre összegyűlnek a világ „okosváros - smart city” vállalatainak vezetői, kormányzati és egyéb szervezeteinek képviselői. A rendezvény lehetőséget biztosít a világ minden tájáról érkező városok és vállalatok képviselőinek, hogy megosszák tapasztalataikat, inspirálódjanak és véleményt cseréljenek.

Tavaly 16 hazai vállalkozás vehetett részt a Barcelona Smart City Expo Word Congress rendezvényen. A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara az idei évben is támogatott megjelenési lehetőséget biztosít magyar vállalatok részére.
Megjelenési lehetőség: 60 m2-es közös stand társfinanszírozás keretében az „okosváros - smart city” területen tevékenykedő jelenlegi és újonnan belépő kamarai tagvállalatok részére.

Egyéb szakmai programok:

 • A résztvevőknek – a Smart City Expón történő részvétel mellett –  a Barcelonai Kereskedelmi Kamara, a Barcelonai Főkonzulátus, valamint az Enterprise Europe Network (EEN)-kel történő együttműködés eredményeképp lehetőség nyílik egyéb, hasznos önkormányzati és céges kapcsolatokra szert tenni. A BKIK külön találkozókat is egyeztet más egyéb nemzeti standokkal. (pl. Csehország, Írország).
 • Csapatépítő találkozók: A  BKIK a kezdetektől közös találkozókkal elősegíti, hogy a résztvevők jobban megismerjék egymást, felmérjék az együttműködésben rejlő lehetőségeket, valamint jó hangulat alakuljon ki.

Bővebben a stand használatáról:

A BKIK az előnyös elhelyezkedésű közös ’Smart Budapest’ standján (ábra: 3. számú melléklet) saját pulthasználatot és a megbeszélések lebonyolításához – időarányos használattal – tárgyalóasztalt biztosít.
A standbérlés árai (önrész) az 1. számú melléklet 3. oldalán találhatók.

Jelentkezéssel kapcsolatos tudnivalók:

 • a jelentkezés pályázati rendszerben történik
 • a jelentkezés menetével kapcsolatos tudnivalók (1. számú melléklet 2. oldal)
 • jelentkezési határidő: 2024. szeptember 6. (péntek) 17:00
 • jelentkezni a következő hivatkozásra kattintva tudnak »»»

Tájékoztatás:

 • a BKIK önkéntes tagjai és a július 12-ig jelentkezők kedvezményben („Early Bird”) részesülnek
 • részletes program (2. számú melléklet)
 • a BKIK adatkezelési nyilatkozata (4. számú melléklet)
 • a szakmai programok nyelve angol, magyar tolmácsolást nem biztosítunk
 • Figyelemfelhívás: a résztvevők a saját repülőjegy árát és szállás költségét saját maguk viselik
 • az önkéntes BKIK tagság és a fizetendő önrész a kiállításon és standon történő költségtámogatás feltétele
 • A program sikeres megvalósításában a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara partnere Magyarország Barcelonai Főkonzulátusa és a Barcelonai Kereskedelmi Kamara.

 

Jelentkezem a BKIK delegációjába! »»»

 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png