Kamara a vállalkozásért tantárgy - 2022.10.25.

Az őszi félév hetedik órájának előadói Szabó László (OTP Bank Nyrt.) és Sarkadi-Nagy Balázs (Engineerinstruments Kft.) voltak.

A tanóra első felében Szabó László, az OTP Bank Nyrt. vállalati ügyfélkapcsolati igazgatója olyan banki finanszírozási megoldásokat ismertetett, amelyek rövid- és hosszútávon is segíthetik a vállalkozások pénzügyi hátterét, akár kezdő vállalkozások esetében is. Emellett a hallgatók betekintést nyerhettek a vállalati hitelezés folyamataiba és a mérlegelési szempontokba, valamint a Széchenyi Program aktuális szolgáltatásait is megismerték. Az előadó felhívta a hallgatók figyelmét pénzügyi tervük precíz elkészítésére, többek között a napjainkban tapasztalható folyamatos árnövekedések figyelembe vételére.

Az óra második felében Sarkadi-Nagy Balázs, az Engineerinstruments Kft. ügyvezetőjének előadását kísérték figyelemmel a hallgatók. Előadását saját tapasztalataiból merítve építette fel az egyetemi hallgatóból vállalkozóvá válásának lépéseiről, majd átfogó képet adott a hallgatóknak vállalkozása tevékenységéről is. Kiemelten beszélt arról, hogy a kamara mit adott hozzá karrierépítéséhez, ismertette a kamarai szolgáltatások, programok és klubrendezvények előnyeit.

Szabó László prezentációja ITT letölthető »»»
Sarkadi-Nagy Balázs prezentációja ITT letölthető »»»

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök