Kamara a vállalkozásokért tantárgy – 2022.11.15.

A félév során immár második alkalommal vehettek részt hallgatóink céglátogatáson.

2022. november 15-én a Patent Csoport győri központjába látogathattunk el, ahol a tárgyfelelősök és hallgatók rendkívül barátságos fogadtatásban részesültek.

Bauer László vezérigazgató-helyettes előadása során megismerhettük a cégalakulás körülményeit, cégtörténetet és részletes betekintést nyertünk a vállalkozás jelenlegi működésébe szolgáltatásaik, tevékenységük bemutatásával. Kiemelten beszélt a folyamatos fejlődés fontosságáról, amely a fiatalok bevonásával érhető el, valamint jelenleg zajló fejlesztéseikről.

A több mint 1000 embert foglalkoztató szervezet nagy hangsúlyt fektet a munkatársak fizikai és mentális egészségére és a cégen belüli átlátható működésre.
A cégcsoport számára a környezettudatosság mellett a társadalmi felelősségvállalás is nagy jelentőséggel bír.

Bauer László zárógondolatában arra bíztatta a hallgatókat, hogy ötleteik, terveik mellett tartsanak ki és olyan célokat tűzzenek maguk elé, amelyek kellően elhivatottá teszik őket.

Köszönjük a cégcsoport munkatársainak nyitottságát és a látogatás megvalósítását, a továbbiakban is sok sikert és kiváló eredmények elérését kívánjuk Nekik!

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök