Kamara a vállalkozásokért tantárgy – 2023. 11. 14.

A félév második céglátogatása keretében Nyugat-Dunántúl egyik legnagyobb és leginnovatívabb vagyonvédelmi vállalkozásánal jártunk.

2023. november 14-én a Patent Csoport győri központjába látogattunk, ahol a tárgyfelelősöket és hallgatókat Bauer László vezérigazgató-helyettes fogadta.

A vállalkozás bemutatása során megismertük a cégalakulás körülményeit, részletes betekintést nyertünk jelenlegi működésébe szolgáltatásaik, tevékenységük ismertetésével. Bauer László kiemelten beszélt a folyamatos fejlődés fontosságáról, amely a fiatalok bevonásával érhető el, valamint állandóan zajló fejlesztésekkel.

A több mint 1000 embert foglalkoztató szervezet a nagyfokú szakértelem mellett nagy hangsúlyt fektet a munkatársak fizikai és mentális egészségére és a cégen belüli átlátható működésre. Eredményes munkájukat több, mint 16 000 elégedett ügyfél igazolja.
A cégcsoport számára a környezettudatosság mellett a társadalmi felelősségvállalás is nagy jelentőséggel bír.

Köszönjük a cégcsoport munkatársainak nyitottságát és a látogatás megvalósítását, a továbbiakban is sok sikert és kiváló eredmények elérését kívánjuk Nekik!

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png