Kamara a vállalkozásokért tantárgy előadás 2020.11.10.

Online előadást tartottunk, vendégünk Paris Noble, a győri Elevate Design ügynökség egyik alapítója volt.

Paris Noble Anthony a fiatal vállalkozó szemszögéből mesélte el a vállalkozói léthez vezető életútját a hallgatóságnak. Az online előadáson prezentálta azokat a főbb mérföldköveket, eredményeket, amelyek jelentős motivációt és új célkitűzéseket jelentettek számára. Többször is hangsúlyozta, vállalkozóként mennyire fontos, hogy lelkesedjünk azért, amiért dolgozunk és munkánkban mindig törekedjünk – ne csak a legszebb, hanem a legjobban működő megoldások megtalálására. Az elkötelezettség és a kitartás meghozza az eredményét.

Paris az úgynevezett design thinking, azaz a tervezői gondolkodásmód mellett köteleződött el. Tapasztalatai azt mutatják, hogy a vevői elégedettséghez vezető út az ügyfél valós igényeinek feltárásánál, a megoldásra váró probléma definiálásánál kezdődik.

 Az óra második felében Molnár Albert győri térségi elnök előadását hallhattuk, melyben részletesen bemutatta a Kamara történelmi hátterét, működését, továbbá a jelenleg elérhető kamarai szolgáltatásokat. Számos olyan lehetőségre rámutatott, ami a hallgatók mint kezdő vállalkozók számára is segítséget nyújthat – mind az üzleti terv elkészítésében, mind a vállalkozás piacra lépésében.

Köszönjük az előadásokat!


A következő két alkalommal, november 17-én és 24-én a hallgatói csoportok prezentációinak bemutatása és mentori értékelése következik (online előadások lesznek).
Az online meeting belépési linkjét mindegyik alkalomra vonatkozóan e-mailben fogjuk megosztani a Hallgatókkal.
A November 24-ei órán várható a tantárgy alapismereteiból összeállított teszt feladatsor.
A félévzáró december 1-jei órán tartjuk a legjobb hallgatói prezentációk bemutatását.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök