Kamara a vállalkozásokért tantárgy előadás 2020.11.17.

A hallgatói csoportok egyik fele ma prezentálta a teljesértékűen kidolgozott üzleti tervét.

November 17-én 8 órakor volt a végleges üzleti tervek és cégelemzések leadási határideje. A délelőtti online előadáson ezeknek a videós formátumú prezentációit láthattuk.
A hallgatók a lehetőségeiket maximálisan kihasználva, a földrajzi távolságot áthidalva, rendkívül kreatívan oldották meg a prezentációk videóra való rögzítését, így látványos és magas színvonalú előadásokat láthattunk.
A mentorok olyan motiváló és hasznos visszajelzéseket adtak a hallgatóknak, amelyből tovább tudnak építkezni a kidolgozott ötletek jövőbeli megvalósításakor is.

A jövő heti, november 24-ei online órán hallgatjuk meg a fennmaradó hallgatói csoportok prezentációit és ők is kapni fognak mentori visszajelzéseket.
Akkor fognak a hallgatók az óra végén számot adni a kamarai ismereteik teljességéről is, egy online kérdéssor kitöltésével, amely az arra kijelölt időtartamban lesz kitölhető számukra.

A prezentációk és az online teszt eredménye jelentős mértékben beleszámítanak a féléves értékelésbe, ezért érdemes alaposan felkészülni.
Sok sikert kívánunk!

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök