Kétnapos, türk államok fókuszú célpiaci tréning

A bejegyzés érvényessége lejárt!

A közép-ázsiai régió országaiban zajló fejlesztési programok kiváló lehetőségeket biztosítanak a magas hozzáadott értéket előállító magyar cégek számára.

Kétnapos, türk államok fókuszú célpiaci tréning a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség Exportakadémia Képzési Központjának szervezésében.

Időpont és helyszín: 2023. április 18. (kedd) - HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség székháza (1027 Budapest, Kacsa utca 15-23.) és
                              2023. április 25. (kedd) – Ybl Villa (1121 Budapest, Budakeszi út 36/b.)

Közel egy évtizede vette kezdetét a stratégiai jelentőséggel bíró keleti nyitás politikája, melynek eredményeképp Magyarország meghatározó gazdasági és kereskedelmi kapcsolatokat tudott kiépíteni - többek között - Közép-Ázsia több országával, legfőképp Üzbegisztánnal, Kazahsztánnal és Kirgizisztánnal. A külgazdasági kapcsolatok sokféleségének jelentősége most, a jelenlegi nehéz és átalakuló világgazdasági és geopolitikai körülmények közepette még inkább felértékelődik. A közel száznyolcvanmillió lakost számláló közép-ázsiai régió országaiban zajló fejlesztési programok pedig kiváló lehetőségeket biztosítanak a magas hozzáadott értéket előállító magyar cégek számára. A HEPA célpiaci képzésének célja, hogy a Magyarországon felhalmozott tudást és tapasztalatot átadja a hazai vállalkozásoknak. Konkrét piaci orientációval, tudással, információkkal készítse fel a hazai kis-és középvállalkozásoknál dolgozókat a térség interkulturális kommunikációs és tárgyalástechnikai, gazdasági, geopolitikai sajátosságairól, amelyek ismeretében piacra lépésük esetén mérsékelhetik a régió adta kihívásokat.

PROGRAM a linkre kattintva elérhető.

REGISZTRÁCIÓ a programra ezen a linken lehetőséges.

További információ:
Fülöp Krisztián
képzésszervező
Exportakadémia Képzési és Fejlesztési Igazgatóság
fulop.krisztian##kukac##hepa.hu
+36 30 270 0404

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png