Kis garázsból a globális megrendelésekig – partnerlátogatáson a Julius-Globe Kft.-nél

Fémből készült, úgynevezett logikai földgömb volt a Julius-Globe Kft. első termékeinek egyike. Az Ipari Tagozat delegációját Rácz Erika, a cég egyik tulajdonosa fogadta.

Az 1998-ban indult Julius-Globe Kft. megbízhatóságának, rugalmasságának és folyamatos fejlesztéseinek köszönheti sikereit. Korszerű gyártástechnológiája, magasan képzett, lojális munkatársai nagy vevői elégedettséget érnek el, főleg a nemzetközi piacon – jegyezte meg Rácz Erika cégtulajdonos, minőségügyi vezető és vevői kapcsolattartó.
A tulajdonos Pénzes Lászlót, az Ipari Tagozat elnökét és Tóthné Szabó Beatrix tagozati titkárt fogadta.

A 25 éve működő, magyar tulajdonú vállalkozást édesapjával, Rácz Gyula alapító tulajdonossal, ügyvezetővel együtt vezetik töretlen sikerrel. Miként Rácz Erika elmondta, dinamikusan fejlődő cégük mostanra főleg precíziós forgácsolt alkatrészeinek és készülékeinek több mint 65 százaléka exportra megy, de jelentős hazai részesedésük is van. Nagy tapasztalataik vannak többek között az egészségügy, a orvosi műszertechnika, az autó-, a csomagoló-, a high-tech ipar számára precíziós alkatrészek CNC-megmunkálásában, illetve autóipari beszállítók részére készülékek és komplex munkasorok tervezésében és kivitelezésében. A cég 12 iparágba szállít rendszeresen.
A cég munkatársai örömmel értesültek, hogy a C3S Kft. és az aiMmotive által fejlesztett VIREO (Virtual Intelligence Realization for Earth Observation) 3 Unit méretű műholdat 2023.04.15-én a kaliforniai Vandenberg Space Force Base légitámaszpontról egy SpaceX Falcon 9 típusú rakétával sikeresen fellőtték és előreláthatólag a 3 éves Föld körüli útja során a mesterséges intelligencia fedélzeti alkalmazási lehetőségeit fogja kutatni. A Julius-Globe Kft.-t büszkeség tölti el, hogy a bonyolult kialakítású, 5 tengelyes megmunkálást igénylő alkatrészek gyártásával a vállalkozás csapata is hozzájárulhatott a projekt sikerességéhez.

Önkéntes tagjaink meglátogatásának elsődleges célja az igényfelmérés mellett kamaránk szolgáltatásainak ismertetése. Amennyiben Ön is szeretne gazdasági közösségünkhöz tartozni, csatlakozzon és fedezze fel a kamarában rejlő lehetőségeket!

Kapcsolat:
9021 Győr, Szent István út 10/A
Tóthné Szabó Beatrix »»
Tel.: +36 96 520 244; +36 20 2277 127
E-mail: tothne.szabo.beatrix@gymsmkik.hu

 

Forrás: www.jglobe.hu

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png