Kisalföldi Karrierpiac

A bejegyzés érvényessége lejárt!

Május 18-án rendezik meg a Kisalföld régiós állásbörzéjét a győri Olimpiai Sportparkban. Mintegy 50 cég munkalehetőségeiről tájékozódhatnak a látogatók. 

Időpont: 2022. május 18. (szerda) 10:00–17:00
Helyszín: Győr, Olimpiai Sportpark

Változik a munkaerőpiac, változnak a munkáltatók és a munkavállalók igényei is Bármelyik oldalon állunk, néha nehéz eligazodni az elvásárok sűrűjében – ebben segít a Karrierpiac, a Kisalföld régiós állásbörzéje. 
Az Első Kisalföldi Karrierpiac célja, hogy segítse a vállalkozások munkaerő-tervezését, a legalkalmasabb munkatársak felkutatását, kiválasztását, s hogy megteremtsük a munkaadók és munkavállalók közötti informális és személyes kapcsolatok lehetőségét. A kiállításon a régióban működő multinacionális cégek mellett helyi vállalatok is jelen lesznek, Tatabányától Szombathelyig, a megye 60 kilométeres körzetéből, mintegy 50 cég mutatkozik be az álláskeresőknek. 
Az Első Kisalföldi Karrierpiac kortól függetlenül várja a látogatókat, a pályakezdőkön kívül a hosszú ideje álláskeresők, a munkaerő-piacra visszatérő édesanyák és nyugdíjasok is megtalálhatják a számukra legideálisabb állást.  
Az Olimpiai Sportparkban, közel 300 négyzetméteren interaktív bemutatókkal, a virtuálisan begyakorolható munkafolyamatok kipróbálásával is segítik az érdeklődőket megismertetni a szakmák kihívásaival. 

A Kisalföldi Karrierpiacról szóló sajtótájékoztatón részt vett kamaránk titkára, Kalmárné dr. Hollósi Erika is. A megye munkaerő-piaci jellemzőiről szólt, hangsúlyozta: megyénkben gyakorlatilag nincs munkanélküliség. Mint mondta: a cégek, ha meghirdetnek egy állást, 1-2 jelentkezőre számíthatnak csupán.
Az Első Kisalföldi Karrierpiac célja, hogy segítse a vállalkozások munkaerő-tervezését, a legalkalmasabb munkatársak felkutatását, kiválasztását, s hogy megteremtsük a munkaadók és munkavállalók közötti informális és személyes kapcsolatok lehetőségét – fogalmazott Varga Ottó, a Kisalföld főszerkesztője. Németh Béla, a Mediaworks megyei értékesítési vezetője elmondta, hogy a Karrierpiac több lesz, mint állásbörze: interaktív bemutatók teszik tartalmasabbá a programot, virtuálisan begyakorolható munkafolyamatok kipróbálásával mutatják meg az érdeklődőknek a szakmák kihívásait.

A Kisalföldi Karrierpiac sajtótájékoztatóján (b-j) Kalmárné dr. Hollósi Erika, Varga Ottó és Németh Béla. 

A Kisalföldi Karrierpiachoz kapcsolódóan megjelent a Karrierpiac 2022 című kiadvány, amelyben kamaránk pályaorientációs tevékenységéről olvashatnak. A cikk elérhető a képre kattintva. 
 


Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök