Knowledge To Money Klubnap

A program segítséget nyújt a KKV-k innovatív fejlesztéseit finanszírozó Horizont Európa program pályázatának elkészítéséhez.

light-bulb-with-business-diagrams-background.jpg

Időpont: 2024. március 5. (kedd) 13:30–16:00 
Helyszín: Budapest, HEPA (1027 Budapest, Kacsa utca 15-23.)

A HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség, az Enterprise Europe Network magyarországi konzorciumvezető partnereként szervezi meg a Knowledge to Money Club napot. A hazai üzleti coach-okkal közösen szervezett rendezvény segítséget nyújt a KKV-k innovatív fejlesztéseit finanszírozó Horizont Európa program keretében meghirdetett EIC Accelerator felhívásra szóló pályázat elkészítéséhez. Szó lesz egy kockázati tőkealap befektetési startégiájáról és az egészségügyi innovációk piacra viteléről is.

A programra itt tud 

A Knowledge to Money Club nap programja
14:00–14:05
Megnyitó – Pesti István, Dervalics Ákos – K2M Club alapítók
14:05–14:15 HEPA Enterprise Europe Network szolgáltatásai kiemelten az EIC Accelerator program kapcsán – Holly Sára, HEPA Enterprise Europe Network
14:15–14:35 Az European Innovation Council (EIC Accelerator) program aktualitásai és egyéb aktuális felhívások – (TBD), Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal
14:35–14:45 Korai fázisú vállalkozások támogatása befektetéssel és üzletfejlesztéssel, Gulyás Gergő, Óbuda Uni Venture Capital Zrt.
14:45–14:55 Spark Funding program, Páva Lőrinc, Design Terminal
14:55–15:10 Szünet, networking
15:10–15:30 Egészségügyi innovációk piacra segítése – Kölkedi Krisztián, NexGen
15:30–16:00 LynXes Innovation – New impetus to materials research – democratizing a frontier research tool – Nyertes EIC Accelerator projekt tapasztalatai, Németh Zoltán, LynXes Kft, Hetyei Gábor, CERC

A klubnap társszervezői: a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség Nonprofit Zrt, Enterprise Europe Network, Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal.


Információ a klubnap szervezőiről, a Knowledge To Money Clubról

A Knowledge 2 Money Club egy olyan non-profit kezdeményezés, melyet rendszeresen, negyedévente rendeznek budapesti helyszíneken. A hazai vállalkozások többsége küszködik a nemzetközi piacralépéshez és forrásbevonáshoz szükséges tudás megszerzésével és alkalmazásával. Ennek következménye többek közt, hogy a magyar cégek sikerességének aránya (2-3%) messze alulmúlja az EU átlagát (8%) a H2020 SME Instrument-ben.

A club rendezvényeinek célja a pályázók sikerességének drasztikus javítása. Kockázati tőke piacon azt tűzték ki célul, hogy az általuk felkészített vállalkozások tőkebevonási valószínűsége duplája legyen az egyes tőkealapok átlagának. Tekintettel arra, hogy gyakorlatilag megegyeznek a H2020 SME Instrument források odaítélésekor és a kockázati tőkebevonáskor is értékelt szempontok, mindkét forrásbevonás tekintetében használható tudást és tapasztalatokat ismerhetnek meg a klubnapokon.

Az Európai Bizottság által kiválasztott business coach-ok az azonnali visszajelzéseken túl, igény esetén projektenként 3-16 órában díjmentes konzultációt adnak azon vállalkozóknak, akik megküldik kész pályázatukat és szakértőként támogatják a pályázó erőfeszítéseit a siker érdekében. A díjmentes konzultációt az NKFIH programja finanszírozza.

Vélemények a klubról ITT érhetőek el. »»»

Bővebb információ a club honlapján: www.k2m.club

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png