Komáromi Mónika - stílusos személyiségfejlesztés

Kívül-belül harmóniában a stílustanácsadás, coaching, kineziológia eszközeivel.

A Ballagási Kiállítás keretében bemutatkozik Komáromi Mónika stílustanácsadó, aki számos témakörben nyújthat segítséget, adhat tanácsot, tippeket.

„Harmónia, Önbizalom, Kommunikáció.” - Hiszem, hogy a változást, fejlődést kezdhetjük kívülről befelé vagy belülről kifelé teljesen mindegy, mert mindegyik hatásos. A lényeg az elmozdulás abból, amiben vagyunk. Többévi tanácsadó és fejlesztő tapasztalatommal abban tudok segíteni, hogy megtalálja a harmóniát kívül és belül, a kettőt összhangba hozza, ezáltal megjelenése magabiztosabbá, élete kiegyensúlyozottabbá váljon. Kreatív megoldást kínálok, a belső egyensúllyal, stílussal, üzleti kommunikációval, életvezetéssel kapcsolatos kihívásokat illetően, mindezt megfűszerezve női energiákkal.

Szolgáltatásomat nem csak magánszemélyek, hanem cégek is igénybe vehetik, egyéni vagy csoportos foglalkozások keretén belül. Témák lehetnek: Külső megjelenés, üzleti öltözködés, mint kommunikációs eszköz céget képviselő szervezeteknek, konfliktuskezelés kommunikációs problémák. Cégeknek ajánlott személyiségfejlesztő csomagokról a www.komaromimonika.hu oldalon olvashat részletesebben.

Kiemelten fontosnak tartom a középvezetők fejlesztését coaching módszerrel. Ők az a réteg, akiket általában a csoportból emelnek ki magasabb pozícióba, elsősorban szakmai tudásuk alapján. A vezető képzésén keresztül fejlődik, válik hatékonnyá a csoport is, ezáltal segíti a vállalati célok elérését. Cégek, szervezetek, csoportok számára előadást tartok céljaihoz, lehetőségeihez, igényeihez illeszkedve. Sikerem kulcsa a humor, gyakorlati példák bemutatása különleges történetek elmesélésén keresztül (storytelling). Számos előadáson, tréningen, workshopon vagyok túl, és bátran állíthatom, hogy a módszer működik. Rólam és munkámról többet a www.komaromimonika.hu oldalon tudhat meg.

Kapcsolat:

Komáromi Mónika
Cím: 9200 Mosonmagyaróvár Szále János utca 31.
E-mail: info##kukac##komaromimonika.hu
Telefon: +36 30 247 4811

Facebook: @komaromim

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png