Konzultáció a digitális termékek és kiegészítő szolgáltatások kiberbiztonságáról

Az Ön válaszai segítenek abban, hogy elemezzék a digitális termékek piacaival kapcsolatos kiberbiztonsági problémákat.

A hazai Enterprise Europe Network konzorcium részt vesz az Európai Bizottság a digitális termékek és kiegészítő szolgáltatások kiberbiztonságáról szóló nyilvános konzultációjának népszerűsítésében.
E nyilvános konzultáció célja, hogy tájékoztatást nyújtson a Bizottság közelgő, kiberrezilienciáról szóló jogszabályra irányuló kezdeményezéséhez. Az Ön válaszai segítenek a bizottságnak abban, hogy elemezze a digitális termékek piacaival kapcsolatos kiberbiztonsági problémákat, feltárja a lehetséges előrevezető utakat, és értékelje a különböző beavatkozások hatását.

A konzultáció 2022. május 25-ig érhető el ezen a linken:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScGQkDcuTv_Kpc4XWLNeSVh_Go1V5xke3ebLbR9GjsDFe23uA/viewform?usp=sf_link

A digitális termékekben és a kiegészítő szolgáltatásokban nagy lehetőségek rejlenek az uniós gazdaságok és társadalmak számára, és azok új kihívásokat teremtenek, amelyekkel foglalkozni kell. Az összekapcsolt környezetben egy termékkel kapcsolatos kiberbiztonsági esemény az egész szervezetre vagy az egész ellátási láncra kihathat. A gazdasági és társadalmi tevékenységek súlyos zavaraihoz vezethet, vagy akár életveszélyessé is válhat. A digitális termékek és szolgáltatások megfelelő biztonságának hiánya a sikeres támadások egyik fő csapásiránya.

Köszönjük, hogy válaszaival hozzájárul a felmérés eredményességéhez!

 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök