Légiipari Bizottság szakmai programja a szolnoki helikopterdandárnál

A Kamara Légiipari Bizottsága szakmai utat szervezett Szolnokra, az MH Kiss József 86. Helikopterdandárhoz, melynek célja a repülőműszaki tevékenység tanulmányozása és a hozzá kapcsolódó szakképzési feltételek megismerése.

A kamarai delegációt dr. Bali Tamás ezredes, dandárparancsnok és Magyar Gábor hadnagy, beosztott tiszt fogadta Szolnokon, az MH Kiss József 86. Helikopterdandárnál. A szívélyes üdvözlést követően dr. Bali Tamás ezredes prezentáción keresztül bemutatta a Dandár felépítését és mindennapi életét, majd Magyar Gábor hadnagy közreműködésével a delegáció megtekintette a gyakorlati oktatás helyszínét, a helikopter hangárt, valamint betekintést kaptunk egy üzemnap folyamatába.

A képen balról jobbra: Horváth Péter, Szentpéteri Marianna, Reider László Ferenc, Tompa Krisztián, Tóthné Szabó Beatrix, Varga István, Pénzes László, Rácz Erika, Friesz Éva, Németh Zsolt

A szolnoki Bázison látottak mindenki számára hatalmas élményt nyújtottak, a Légiipari Bizottság a program által szerzett tapasztalatokkal tovább folytatja aktív működését.
Köszönjük még egyszer dr. Bali Tamás ezredesnek, hogy lehetővé tette a látogatást!

 

A nyitókép forrása: www.honvedelem.hu

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png