Legyen Ön is a Kult.Utca kiállítója, közreműködője!

A bejegyzés érvényessége lejárt!

A Győri Bevásárló Utcák Alapítvány rendezvényén a kamara önkéntes tagjai térítésmentesen jelenhetnek meg.

A Győri Bevásárló Utcák Alapítvány immár negyedik alkalommal szervezi meg a Győr belvárosára, a helyi képző-és iparművészekre, a belvárosi üzletekre koncentráló tematikus belvárosi rendezvényét 2023. május 13-án.
A Kult. Utca a lakosság, a látogatók, a belvárosi üzletek és a helyi művészetek között szeretne közelebbi kapcsolatot teremteni.
Az idei évben május 13-án rendezik meg a programot. Ezúttal a kézművesek mellett szeretne az alapítvány más művészeti területen tevékenykedő vállalkozóknak is teret biztosítani. Ezen a napon a Bécsi kapu tér a MŰVÉSZETEK TERÉVÉ változik.
Várjuk olyan festőművészek, fotóművészek, artisták, pantomimesek, stb. jelentkezését, akik szívesen bemutatkoznának Győr belvárosában.
Várunk minden olyan alkotót is, akik extrém anyagok, technikák felhasználásával készítenek művészeti alkotásokat.
Minden újdonságra nyitottak vagyunk, legyen az hangos, monumentális vagy épp meghökkentő.
A felnőttek és a gyermekek számára is készülnek a szervezők programelemekkel a tematikus utcán, amelyek figyelemfelkeltők, szórakoztatók, kreatívak és egyben a helyi képző-és iparművészek világával összeköthetők.
A kiállítói megjelenést a GYMSM KIK önkéntes tagjai számára térítésmentesen biztosítjuk.
Kiállítói érdeklődést/jelentkezés fotóval és pár soros bemutatkozással együtt 2023. április 3-ig várjuk a bevasarloutcak##kukac##gymsmkik.hu e-mail címen.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png