Legyen Ön is önkéntes a PÉNZ7-en!

Vállalkozói önkénteseket – cégvezetőket, tulajdonosokat – várnak előadóként a 2024-es pénzügyi és vállalkozói témahétre.

penz7-524x262.png

Időpont: 2024. március 4-8. (hétfő-péntek) 

A Nemzetgazdasági Minisztérium 2024-ben is együttműködő partnerként vesz részt az idén 10 éves PÉNZ7 pénzügyi és vállalkozói témahét megrendezésében, ezzel is támogatva az általános- és középiskolai korosztály pénzügyi és vállalkozói ismereteinek bővítését.
A 2024. március 4-8. között megrendezett témahét során a diákok tanórai keretek között pedagógusaik és önkéntes szakértők támogatásával szerezhetnek bővebb ismereteket a pénzügyi és vállalkozói világról, amit mindkét tématerületen online tananyagok és óratervek segítenek.

2024-ben a vállalkozói téma mottója: Gondolkozz és vállalkozz!, melynek részeként a diákok az e-business, a vállalati statisztikák és a vállalati verseny témaköreiben mélyülhetnek el.

Az idei évben is várják vállalkozói önkéntesek, cégvezetők, tulajdonosok jelentkezését a szervezők. Az önkéntesektől alkalmanként egy előadás, beszélgetés megtartását várják, ami egy tanítási órát (45 perc) jelent.
Az önkéntes jelentkezésről és a regisztráció (2024. február 23-ig) menetéről ezen a linken tájékozódhatnak. A vállalkozói témához kapcsolódó regisztrációs kód: 60718.
Regisztráció határideje: 2024. február 23. (péntek)
A regisztrációt követően az önkéntesekkel minden esetben felveszik a szervezők a kapcsolatot, és segítik számukra a megfelelő iskola kiválasztását, továbbá az órák megtartására történő felkészülést. A pedagógusok és a vállalkozók együttműködését a hagyományos tanári útmutatók és óratervek mellett minden évben webinárium, és korszerű e-learning anyagok is segítik.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png