Magyar-ukrán üzletember-találkozó

2021. április 16-án magyar-ukrán üzletember-találkozóra nyílik lehetőség. Az üzleti fórumot online rendezik meg. 

UkranMagyar2021

Időpont: 2021. április 16. (péntek) 
Helyszín: Online 

A HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség B2B tárgyalásokkal egybekötött Online magyar-ukrán üzletember találkozót szervez.

Az üzleti fórumot várhatóan Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter és Dmitro Kuleba ukrán külügyminiszter nyitja meg.

Az üzleti fórum célja, hogy az online tárgyalások keretében a magyar vállalatok jobban megismerjék az ukrán üzleti lehetőségeket, mely ösztönözheti és erősítheti a gazdasági együttműködést a két ország vállalatai között.

Tudnivalók a programról:

  • A plenáris rész és a B2B találkozók hivatalos nyelve az angol, tolmácsolást nem biztosítunk!
  • Az online térben megvalósuló üzletember találkozón való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
  • Regisztrálni a rendezvényre a https://hungarian-ukrainian-online-business-day.b2match.io/ oldalon keresztül lehet, mely felület segítségével könnyen leszervezhetőek a 20 perces B2B találkozók.
  • Az érdeklődő vállalatok a regisztráció segítségével válnak láthatóvá a rendszerben, egyúttal azon keresztül tudják beazonosítani a számukra releváns partnereket is, ezért javasolt minél előbb regisztrálni.
  • A regisztrációt követően ne felejtsék a ’MARKETPLACE’ szekciót minél informatívabban kitölteni, mivel a tárgyalópartnerek az ott szereplő információk alapján fognak dönteni a lehetséges tárgyalásról.

 

   

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:

Arbanász Ildikó

arbanaszildiko@gymskik.hu

+36 20 340 1093 

 

 

  

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök