Munkaügyek Világa Klub – 2022. december 1.

A bejegyzés érvényessége lejárt!

A decemberi előadás témája: Fontos és jelentős változások a Munka Törvénykönyvében.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Győri térségi elnöksége 2022. évben is kiemelten foglalkozik a munkaügyi kérdéseket érintő törvény- és jogszabályváltozásokkal a Munkaügyek Világa Klub keretében. Ezúton meghívjuk Önt a 2022. év utolsó, decemberi rendezvényére!

Tájékoztatjuk Érdeklődőinket, hogy ez alkalommal a Fontos és jelentős változások a Munka Törvénykönyvében előadás folytatására kerül sor. 1. részét november 24-én hallgathatták meg Torma Beáta előadásában.

Időpont: 2022. december 1. (csütörtök) 9:00–12:00
Helyszín
: GYMSM KIK székház, 314. oktató terem | 9021 Győr, Szent István út 10/A

Előadó: Torma Beáta jogi szakokleveles munkaügyi auditor, társadalombiztosítási szakelőadó

Regisztrációját online jelentkezési lapon várjuk 2022. november 30. (szerda) 16 óráig. Regisztráció az eseményre »»»

A november 24-ei Munkaügyek Világa programon résztvevő személyek számára kedvezményes részvételi díjat biztosítunk. Önkéntes kamarai tagoknak 1 000 Ft+ÁFA/fő, regisztrált vállalkozások számára 2 000 Ft+ÁFA/fő. A kedvezmény kizárólag személyekre vonatkozik és nem átruházható.

A Munkaügyi Klub 2022. évi rendezvényein a részvétel díjköteles, amely a fenti esetek kivételével önkéntes kamarai tagoknak 3 000 Ft+ÁFA/fő, regisztrált vállalkozások számára 6 000 Ft+ÁFA/fő. 
A részvételi díj megfizetése a megjelent érdeklődők részéről a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által, a rendezvényt követően kiállított számla alapján, átutalással történik.

Szeretettel várjuk érdeklődőinket a programon!

Kapcsolat:
Lénárt Martina »»»

 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök