Munkaügyek Világa Klub – 2022. szeptember 29.

A szeptemberi Munkaügyek Világa Klub fókuszában: Munkaügyi ellenőrzések a gyakorlatban és minden, amit a számfejtésről érdemes tudni.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Győri térségi elnöksége 2022. évben is kiemelten foglalkozik a munkaügyi kérdéseket érintő törvény- és jogszabályváltozásokkal a Munkaügyek Világa Klub keretében. Ezúton szeretnénk meghívni a 2022. év szeptemberi rendezvényére!

Időpont: 2022. szeptember 29. (csütörtök) 9:00–13:00
Helyszín: GYMSM KIK székháza, Baross I-II. terem (9021 Győr, Szent István út 10/A.)

Előadók:
dr. Bérdi András osztályvezető, Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási, Munkaügyi és Munkavédelmi Főosztály
Torma Beáta, jogi szakokleveles munkaügyi auditor, társadalombiztosítási szakelőadó

Program:

  • Az új foglalkoztatás-felügyeleti törvény szerinti munkaügyi ellenőrzési gyakorlat a leggyakoribb munkáltatói jogsértések tükrében.
  • Így számfejtünk mi. Módszerek, praktikák, megoldások.

Mint mindig, példákkal, gyakorlatiasan, közérthetően.

A Munkaügyi Klub 2022. évi rendezvényein a részvétel díjköteles, amely önkéntes kamarai tagoknak 3 000 Ft+ÁFA/fő, regisztrált vállalkozások számára 6 000 Ft+ÁFA/fő.
A részvételi díj megfizetése a megjelent érdeklődők részéről a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által, a rendezvényt követően kiállított számla alapján, átutalással történik.

Regisztrációját online jelentkezési lapon várjuk 2022. szeptember 28. (szerda) 16 óráig. Regisztráció az eseményre »»»

Szeretettel várjuk érdeklődőinket a programon!

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök