Online HR Fesztivál

A HR Fest együttműködő partnereként a szakemberek szíves figyelmébe ajánljuk a HR-szakma csúcsrendezvényét, mely 2020. november 3-5. között kerül megrendezésre a virtuális térben.

Önkéntes kamarai tagok számára a részvétel térítésmentes! Regisztráció ITT!

Mindenképp számítunk a megjelenésére, mert az érdeklődőknek:

 • a HR-konferenciapiacon először online fesztiválélményben lehet részük

  A szervezők profizmusát, lelkesedését ismerve nem túlzás, hogy az idén virtuális térbe költöztetett fesztivál tényleg teljes értékű lesz, hogy online is a legmagasabb szintű szakmaiságot, szórakozást és közösségi élményt nyújtja majd.
   
 • mindent megkapnak, amit egy élő rendezvény nyújthat (és még többet is)

  Annak alapján, amit már most tudni lehet, a HR Fest teljes mértékben újraértelmezi, amit az unalmas, döcögős online konferenciákról gondoltál. Élőben kérdezhetsz az előadóktól, „üzleti rapidrandikon”, videós 1-on-1 találkozókon bővítheted kapcsolati hálódat, kattintásokkal kalandozhatsz a termek között, visszanézheted a téged érdeklő tartalmakat, nappalid, dolgozószobád, irodád fesztiválhelyszínné változhat.
   
 • a HR-stratégia és a big picture aktuális kérdéseiről nagyágyúk beszélnek

  A HR Fest 1. napja a stratégiáé. Olyan neves előadók fogadták el a HR Fest felkérését, mint Jody Thompson, a 'Results Only Work Environment' módszer megalkotója, Steven N. Radler, a NASA HR-ese és L. David Marquet, a ‘Turn the Ship Around’ című bestseller szerzője, egy nukleáris tengeralattjáró exparancsnoka. 

Teljes fesztiválélményre jogosító tiszteletjegy itt!
 
A jegy átvételéhez a következő kuponkód megadása szükséges: GYK-2020

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök