Online kreditpontos előadással folytatódik a Könyvelői Klub novemberben

A bejegyzés érvényessége lejárt!

A téma az online adatszolgáltatási kötelezettség és a 2020. július 1-jén életbe lépett új Tb. törvény lesz.

Időpont: 2020. november 24. (kedd) 10:00–12:50 (közben szünet)
Helyszín: Adótanácsadók Egyesülete online platformja

A Magyar Adótanácsadók és Könyvviteli Szolgáltatók Országos Egyesülete és a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Szolgáltatási Tagozata online szervezi meg a „Szakmai műhelymunka könyvelőknek” című programsorozat következő kreditpontos előadását!

Előadás témái:

  • Számla beküldés NAV-nak (változások)
  • Tb törvény 2020. 07.01-től
  • Változások a kisadózó vállalkozások tételes adózása törvényben és az Elektronikus Közúti Áruforgalom Ellenőrző Rendszer szabályaiban  

Előadó: Szabó Gábor adószakértő

Az előadás első részében az online adatszolgáltatási kötelezettség kiterjesztését vizsgáljuk meg, mely két lépcsőben 2020. július 1-től a kimenő számlák - minden belföldi adóalany vevőre kiállított számla, a bejövő számlák –
amely számlában áthárított áfa van, majd 2021. január 1-től minden számla (nem adóalany esetében név és cím nélkül) számlázással, változásokkal kapcsolatos.
Az előadás második részében a július 1-jén életbe lépett új Tb. törvény legfontosabb elemeit tekintjük át, valamint, hogy mi változott a kisadózó vállalkozások tételes adózása törvényben és az Elektronikus Közúti Áruforgalom Ellenőrző Rendszer szabályaiban.

Megszerezhető kreditek:

  • mérlegképes könyvelők számára az előadás adózási téma 3 pont
  • adótanácsadók, adószakértők, okleveles adószakértők számára az előadás 4 pont

Az online előadóterembe - online.adokamara.hu - való belépéshez, kérjük kísérje figyelemmel e-mail-jeit, a belépéshez szükséges információkat elektronikus levélben küldjük meg!
(Az online videó közvetítés az előadásról kizárólag a meghirdetett napon és időtartama alatt elérhető szolgáltatás az egyesület saját online felületén.)
Az online előadóterembe való belépés (az elektronikus jelenlét igazolása a naplóban) november 24-én 09:00-órától kezdődik és 10:05 órakor lezárul.
Az előadásról az elektronikus naplóban rögzített adatok feldolgozása után, azok részére, akik a PM előírásnak megfelelően sikeresen teljesítették a továbbképzést, a kreditigazolást emailben küldjük meg.

Az előadásra előzetes jelentkezés szükséges! 
A jelentkezéseket kérjük, november 23. 10:00 óráig leadni.

Jelentkezés egyesületi tagok és kóddal rendelkező rendezvény látogatók részére ITT!
Jelentkezés kóddal nem rendelkező Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara-i tagoknak ITT!

Részvételi díj GYMSMKIK tagoknak 1 fő/vállalkozás térítésmentes, további látogatók számára bruttó 5.000.- Ft/fő.
A részvételi díjat előre kell megfizetni előadás napját megelőző nap 10 óráig, – az Adótanácsadók Egyesülete MagnetBank 16200010-10102172 számú számlájára, melyről utólag elektronikus számlát állítunk ki, és azt elektronikus úton küldjük meg.

 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök