OpenDesk – Virtuális B2B partnerkereső esemény az ipari matematika területén

A bejegyzés érvényessége lejárt!

Szeptember 20-án indul az OpenDesk szolgáltatás, amely megkönnyíti az ipari matematikához való hozzáférést a vállalatok számára. Ismerje meg az OpenDesket!   

Időpont: 2022. szeptember 20-23. ( kedd-péntek)
Helyszín: Online

Az Európai Ipari és Innovációs Matematikai Szolgáltatási Hálózat (EU-MATHS-IN) 2022. szeptember 20-án elindítja OpenDesk szolgáltatását, amely egyablakos ügyintézés az európai ipar számára. A szolgáltatás célja, hogy a vállalatok a legfontosabb kihívásaikat a legjobb európai ipari matematikai központoknak nyújtsák be. Ezt követően a központok a vállalkozások igényeire szabott megoldásokat  dolgoznak ki, amelyek segítik a vállalatok, a kkv-k és a startupok számára az ipari matematikához való hozzáférést.

Az új OpenDesk szolgáltatás bemutatása céljából az EU-Maths-IN és az Enterprise Europe Network partnerkereső rendezvényt szervez a vállalatok és az ipari matematika közötti kapcsolat megkönnyítése érdekében.
A négynapos virtuális eseményre 2022. szeptember 20-23. között kerül sor.

Az Enterprise Europe Network támogatásával szervezett tárgyalások kitűnő lehetőséget kínálnak új üzleti és kutatási partnerségek létrehozására.

Bővebb információ és jelentkezés: https://opendesk.b2match.io/

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök