Pályázati felhívás a Zöldinnovációs és Energiahatékonysági Expón való részvételre

A bejegyzés érvényessége lejárt!

Pályázni bármilyen fenntarthatósági vagy zöld ötlettel, üzleti modellel, vállalati stratégiával, termékkel vagy szolgáltatással lehet. 

A hazai gazdaság számos olyan kézzelfogható termékkel és szolgáltatással bővült az elmúlt időszakban, amelyek a klímacélok hosszú távú megvalósítását szolgálják az egyes termékek és szolgáltatások környezeti lábnyomának mérséklése révén. Ezek a zöldinnovációs, energiahatékonysági újítások számos ágazat sajátjai. Erre való figyelemmel a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Körforgásos Gazdaság Elemző Központja az idén első alkalommal rendezi meg a Zöldinnovációs és Energiahatékonysági Expót (a továbbiakban: EXPO), amelyen szeretnék – ágazatsemlegesen – felvonultatni azokat a hazai ötleteket, termékeket, szolgáltatásokat, eljárásokat, stratégiákat, modelleket, amelyek a klímacélok magyarországi megvalósítását és egyúttal a hazai gazdaság versenyképességét, zöldgazdasági átállását leginkább támogatják.

Az EXPO-n való részvételre pályázni ágazat semlegesen lehet bármilyen fenntarthatósági vagy zöld újítással, ötlettel, üzleti modellel, vállalati stratégiával, vagy egy már kifejlesztett termékkel, szolgáltatással.
A pályázat benyújtási határideje: 2023. június 20. (kedd) 13:00 
A pályázati adatlapot és a felhívást a csatolt dokumentum tartalmazza »»»

Pályázni

  • a felhívás mellékletében található adatlap és adatkezelési nyilatkozat kitöltésével, valamint
  • egy maximum öt oldalas (Times New Roman betűtípus, 12-es betűméret) dokumentum megküldésével lehet, amely bemutatja az adott zöldinnovációt, kiemelve annak zöldinnovációs, energiahatékonysági jellemzőit (A dokumentum címének tartalmaznia kell a zöldinnováció konkrét megnevezését).
  • A pályázat elbírálásánál előnyt jelent, ha a pályázó elküldi a zöldinnováció bemutatásáról szóló rövid kisfilmjének a linkjét is a pályázati dokumentációban.

A pályázatokat a Körforgásos Gazdaság Elemző Központ részére szükséges megküldeni elektronikus úton, az alábbi email címre: zoldexpo##kukac##uni-mate.hu, a tárgymezőben a „ZÖLDINNOVÁCIÓS EXPO pályázat” jelige feltüntetésével.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png