Pályázati felhívás az "Év Felelős Foglalkoztatója 2022" címért

Az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. immár hetedik alkalommal hirdeti meg az "Év Felelős Foglalkoztatója" című pályázatát.

Az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. (OFA) olyan szervezetek pályázatait várják, akik értékként kezelik a munkatársakat, minőségi munkahelyek megteremtésére törekszenek, olyan intézkedéseket alkalmaznak és tevékenységeket folytatnak, amelyek a munkavállalók elkötelezettségét és elégedettségét növelik.

Az alábbi kategóriákban várják a pályázatok leadását 2022-ben:

1. kategória: Kisvállalkozások
2. kategória: Középvállalkozások
3. kategória: Nagyvállalatok I. (251-2000 fő közötti foglalkoztatott)
4. kategória: Nagyvállalatok II. (2000 fő feletti foglalkoztatók)
5. kategória: Közszféra szervezetei
6. kategória: Egyéb gazdálkodó szerveztek (alapítvány, szövetkezet, egyesület, egyesülés)

Különdíjak:

I. A korábbi évekhez hasonlóan a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara 2022-ben is képzési különdíjban részesíti a képzés/szakképzés területén legkiemelkedőbb pályázatot.
II.
Idén első alkalommal van lehetőség „LOW – Budget” különdíjra pályázni azoknak a cégeknek, akik alacsony költségvetésből megvalósított olyan innovatív megoldásokkal, felelős foglalkoztatói jó gyakorlatokkal pályáznak, mely jó gyakorlatok munkavállalói visszajelzések alapján sikeresek, népszerűek a szervezetnél.
III.
Idén szintén első alkalommal van lehetőség „FiatalokÉRT” különdíjra pályázni azoknak a cégeknek, akik aktívan tesznek a fiatal, 30 év alatti munkavállalók foglalkoztatásának javításáért, megtartásáért.
IV.
A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara 2022-ben a „A Főváros Felelős Foglalkoztatója” különdíjat ajánlja fel a legjobb, budapesti székhellyel rendelkező pályázónak.

 

A pályázatról bővebb információ az OFA honlapján olvasható »»»
A pályázaton való részvétel díjmentes, viszont regisztrációhoz kötött. Regisztráció »»»
Pályázati beadási határidő: 2022. szeptember 30. (péntek) 12:00
A pályázatokat a felelosfoglalkoztato##kukac##ofa.hu e-mail címre várják. A "tárgy" mezőben kérik, szíveskedjen feltüntetni: „Az Év Felelős Foglalkoztatója 2022”

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök