Pannonhalmi találkozóra hívjuk a mikro- és kisvállalkozásokat

Inspirálódjon velünk egy különleges és egyedi közösségen, ahol adott a minőség, az egymásra figyelés és a szakmai fejlődési lehetőség. Inspiráció – Közösség – Üzlet. mikrojo.jpg

Időpont: 2024. május 25. (szombat) 10:00-13:00
Helyszín: Kazinczy FerencMűvelődési Központ, 9090 Pannonhalma, Petőfi Sándor utca 25.

Projektvezetők: Németh Ibolya és Nagy Barbara

Inspirálódjon velünk egy különleges és egyedi térben! Jelentkezés ITT!

Felvezető előadás: Reklám szerepe és fontossága a mikro- és kisvállalkozásokban
Előadó: Kollár István, filmrendező

A  Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint Németh Ibolya, Nagy Barbara vállalkozó hölgyek által életre hívott közösség célja a mikro- és kisvállalkozások üzleti potenciáljának erősítése, a márkaépítésen, marketing- és kommunikációs fejlesztésen alapuló közösségépítés a jobb piaci pozíció elérése érdekében. Célunk, hogy a mikrovállalkozások ismertsége növekedjen, fejlődési és növekedési potenciáljuk stabilizálódjon.
Találkozásaink keretében megosztjuk egymással tapasztalatainkat, megismerjük az új trendeket és innovációkat, bővítjük üzleti kapcsolatainkat, mely támogatja vállalkozásaink versenyképességét.
Meggyőződésünk, hogy a személyes kapcsolatoknak hatalmas az építő ereje, ezért várjuk azokat a mikro- és kisvállalkozásokat közösségünkbe, akik számára fontos, hogy egy támogató közösségben, szakértő mentorok segítségével, gyorsan fejlődjenek és növekedjenek. 

A mikro- és kisvállalkozás önfejlesztő közösségében a részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött.
Jelentkezését az online jelentkezési lapon 2024. május 24. (péntek) 12 óráig várjuk.

Tájékoztatjuk érdeklődőinket, hogy jelen rendezvényünk keretében kép- és hangfelvétel készítésére kerülhet sor, mellyel kapcsolatban a kamara adatvédelmi tájékoztatóját ITT tekintheti meg→ (https://gymsmkik.hu/adatvedelmi-szabalyzatok).

"A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara a Nemzetgazdasági Minisztérium támogatásával vállalkozásfejlesztési projektet valósít meg, kiemelten a vármegye kevésbé fejlett járásaiban működő KKV-k részére.  Ez a program a VFF/44/5/2023 szerződésszámú projekt keretében, a Nemzetgazdasági Minisztérium támogatásával valósul meg." 

További információ:
Nagy Ildikó
Ügyfélkapcsolati vezető
nagy.ildiko##kukac##gymsmkik.hu
+36 20 323 4139

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png