Júniusban Kapuváron találkoznak a mikro- és kisvállalkozások

A bejegyzés érvényessége lejárt!

Vállalkozói kihívásokról, újrekezdésekről, kitartásról és motivációról lesz szó a mikro- és kisvállalkozók önfejlesztő közösségében, június 15-én, Kapuváron.

mikrojo.jpg

 
Időpont: 2024. június 15. (szombat) 10:00–13:00
Helyszín: Kapuvári Művelődési Központ (9330 Kapuvár, Győri út 2.)

Projektvezetők: Németh Ibolya és Nagy Barbara

Inspirálódjon velünk egy különleges és egyedi térben! Jelentkezés ITT!

Felvezető előadás: Vállalkozói kihívások, újrekezdések, kitartás és motiváció, mint a mikro- és kisvállalkozások sikerének kulcsa
Előadó: Sárvár Anita vállalkozó, lakberendező, oktató, asztalos végzettséggel rendelkező, magát az élet számos területén kipróbáló vállalkozó, aki inspiráló személyiségével motivációt adhat a mikro- és kisvállalkozások, ötletgazdák számára.

A mikro- és kisvállalkozói közösség célja az induló- és mikrovállalkozások inspirálása, egy támogató közösség létrehozása, kapcsolatok építése és az üzleti fejlődés sikerességének biztosítása. Programjainkra ágazaton átívelően várjuk a kisvállalkozókat, ötletgazdákat, hobbistákat, kézműveseket, akik szeretnének tanulni, fejlődni, kapcsolódni és üzleti információkat szerezni a kamarában elérhető lehetőségekről is.
Pannonhalmán Kollár István filmrendező tolmácsolásában a marketing és a reklámok szerepéről hallhattak az érdeklődők egy igazán jó hangulatú, közösségépítő előadást.
Programjaink keretében fontosnak tartjuk a márkaépítésen, marketing- és kommunikációs fejlesztésen alapuló közösségépítést a jobb piaci pozíció elérése érdekében, melynek eredményeképpen célunk, hogy a mikrovállalkozások ismertsége növekedjen, fejlődési és növekedési potenciáljuk stabilizálódjon.Találkozásaink keretében megosztjuk egymással tapasztalatainkat, megismerjük az új trendeket és innovációkat, bővítjük üzleti kapcsolatainkat, mely támogatja vállalkozásaink versenyképességét.
Meggyőződésünk, hogy a személyes kapcsolatoknak hatalmas az építő ereje, ezért közösségünkbe ágazatonkon átívelően várjuk azokat a mikro- és kisvállalkozásokat, ötletgazdákat, hobbistákat, kézműveseket, művészeket, önmegvalósítókat, akik számára fontos, hogy egy támogató közösségben, szakértő mentorok segítségével, gyorsan fejlődjenek és növekedjenek. 

A mikro- és kisvállalkozás önfejlesztő közösségében a részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött.
Jelentkezését az online jelentkezési lapon 2024. június 14. (péntek) 12 óráig várjuk.

Tájékoztatjuk érdeklődőinket, hogy jelen rendezvényünk keretében kép- és hangfelvétel készítésére kerülhet sor, mellyel kapcsolatban a kamara adatvédelmi tájékoztatóját ITT tekintheti meg→ (https://gymsmkik.hu/adatvedelmi-szabalyzatok).

"A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara a Nemzetgazdasági Minisztérium támogatásával vállalkozásfejlesztési projektet valósít meg, kiemelten a vármegye kevésbé fejlett járásaiban működő KKV-k részére.  Ez a program a VFF/44/5/2023 szerződésszámú projekt keretében, a Nemzetgazdasági Minisztérium támogatásával valósul meg." 

További információ:
Nagy Ildikó
Ügyfélkapcsolati vezető
nagy.ildiko##kukac##gymsmkik.hu
+36 20 323 4139

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png