Partnerlátogatás a Lutz-Szivattyúk Magyarország Kft.-nél

Az Ipari Tagozat önkéntes tagjainak látogatását a Lutz-Szivattyúk Magyarország Kft.-nél folytattuk. A cég 25 éve biztonságot és megbízható, német minőséget szállít.

A győri székhelyű Lutz-Szivattyúk Magyarország Kft. ügyvezetője, Szaló Rita fogadta a kamara Ipari Tagozatának elnökét, Pénzes Lászlót és Tóthné Szabó Beatrix tagozati titkárt.

A vállalkozás több évtizedes tapasztalattal és technikai know-how-val rendelkezik a szivattyúk és átfolyásmérők gyártásában és értékesítésében. Termékpalettájuk magába foglalja a savak, lúgok, oldószerek átfejtéséhez, keringtetéséhez alkalmazható szivattyúkat, vízkezelőket, mérő és szabályozó berendezéseket, vegyszeradagoló szivattyúkat, de mindemellett fertőtlenítő berendezések magyarországi forgalmazásával, üzembehelyezésével és szervizelésével is foglalkoznak.

Mint minden partnerlátogatáskor, úgy ezúttal is megbizonyosodtunk arról, hogy az önkéntes kamarai tagok igényeinek felmérésére a személyes találkozások a leghatékonyabbak.

Önkéntes tagjaink meglátogatásának elsődleges célja az igényfelmérés mellett kamaránk szolgáltatásainak ismertetése. Amennyiben Ön is szeretne gazdasági közösségünkhöz tartozni, csatlakozzon és fedezze fel a kamarában rejlő lehetőségeket!

Kapcsolat:
9021 Győr, Szent István út 10/A
Tóthné Szabó Beatrix »»
Tel.: +36 96 520 244; +36 20 2277 127
E-mail: tothne.szabo.beatrix##kukac##gymsmkik.hu

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png